Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bosy_Wiesniak
1.Arthas darl sie glosniej, wiec w krzykaczach 1:1.
2. Kupowanie kasy na allegro dla guidli swiadczy o uzaleznieniu. Jednak gdy pomyslisz, ze taki archer gra tylko po to bys zaczal go szanowac to juz nie uzaleznienie to leczenie kompleksow. Zagram dobrze to Snikers da'silva napisze mi priva w grze i moze buske wysle kto wie kto wie.
3. Vu ma duzo przydupasow. Lepsze chary i boota.
4. Dzieki, ze zalatwiles nam juz Traxa do pomocy. To sie nazywa dziekuje ala Sibang. Ciekawe czy Trax sie cieszy, ze poszedl w odstawke.
5. I o ile dotrzymujesz slowa to zalatw nam "przemysl" do pomocy, skoro dalem rade stac z knaakiem w jednym rzedzie i nie bylo tak zle, to moze i dam rade postac kolo owlosionych plecow archera. Choc raczej watpie. Znany z brazowego jezyka Archer del Jezus of Fetor bedzie sie pazurkami twoich zajebistych czerwonych shortow trzymal zebys go nie wykopal.
6. Jesli wydaje ci sie ze rzadzisz nebula to musze cie zmartwic, nebula rzadza mexykance a Vu to tylko ich przydupasy.
7. Jesli ktos z Vu uwaza ze sie myle to niech zabije meksyka i poczeka 5 min.
8. Kepso aka Emvall odcina sie od swojego pochodzenia mowiac o wiesniakach z olecka per "oni".
9. Gratulacje wygrania wojny.
10. Pozdrow Marte.
PA
PS.
Kase rozrzucilem uzaleznienie tez.
|
O kurcze o kurcze ale mnie pojechałeś o kurcze może wreszcie się dowartościowałeś

. Po tym jak w domu wszyscy ci prują , żona że ci nie staje , syn żebyś mu kupił mpa na urodziny to się nie dziwie że przyjemność ci sprawia jak komuś "dopieczesz" na forum (bo tylko tam możesz).
Calh jak cie stara karmi? Wiadrami czy masz taki luksus i posiadasz własne koryto? ELo
Trax sam wybrał , nikt za niego nie musiał wybrać sam dokonał wyboru , jak to się mówi "Jak kto woli" ;p
To że stajesz "ramie w ramie" z Knaakiem to ukazuje tylko jaki fałszywy jesteś

nie wiem dlaczego się tym szczycisz.