Zobacz pojedynczy post
stary 18-10-2007, 01:14   #1763
Kiroy
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 08 2005

Żarówka

no spoko ale dobrze to moze nawet tadziu zdzichu i rychu wpadac kazdego p[rzywitam nalezycie

ale kurwa chodzi o to bynajmniej dla mnie natti i reszta dzieciakow ... kurwa cale zyciie na obsidiii ofc walczylismy z pa, z pk, i itd aby nie byc tacy jak ng bo nas w*****ali i denerwowali ... cale moje tibijskie zycie tutaj temu poswiecilem ... nigdy na obsidii nikogo nie zpaowalem ani nie zabilem !! kurwa trudno w to uwierzyc ?? a jednak tak jest .... i jak kurwa mozna walczyc przeciwko ng i naprawiac server w co ja wierzylem, jak w ltk i ls jest znacznie gorzej niz za rzadow ng i np ?? tylko zmieni sie liczba pokrzywdzonych i ich narodowsc nic wiecej !!

i jezeli idea gildii ltk i et i ls tak ma wygladac to ja wysiadam z tego pociagu bo tak kurwa nie mialo byc ze byle osiol ala xertizo zabija polakow za nic i nie umie expic itd tylko musi wymuszac kase od niewinnych ludzi !! to po to byl ten caly szum ?? idea wolnosci itd ?? to tak jakby nas z hitleryzmu ruscy uwolnili ale najpierw pozwolili sie wykrwawic . .... identyczna sytuacja !! warto sie puknac lub kopnac w lep o co naprawde tu chodzi .... bo mi czasami poprosrtu brakuje kamieni !!

i niech mi kurwa ktos z ltk powie ze tak nie jest .... to wytlumacze na gg 2617524 ......
Kiroy jest offline