Zobacz pojedynczy post
stary 18-10-2007, 01:34   #1766
.:Boixos:.
Użytkownik Forum

.:Boixos:.'s Avatar

Data dołączenia: 18 01 2005
Lokacja: Gdańsk

Świat: Obsidia
Domyślny

dla niewtajemniczonych:kazik to czlowiek ktory podnosi noge na 2 metry w gore,najebal matiemu jak mati sfragowal darote,a ostatnio zbil szkapera i komornika ktory chcial mu zabrac telewizor.Ma wyrok w zawiasach,najebal by solo sredniej wielkosci wies.
(sory mati jak cos mi sie pojebalo)

a co do obsidi
nie to zebym nie lubil xertizo,ale fakty sa takie ,ze LTK to juz nie jest ET czy LS.kiwi czy kto to tam invitowal popelnil blad invitujac w huj nobow 60-80 lvle , ktorzy mysla ze teraz moga wszystko,mysla ze cos znacza,paauja i zgrywaja kozakow. evo np tez paauje i pkuje to kazdy wie,taki ma styl.ale on zeby moc paaowac walczy od przeszlo roku,walczyl tez wczesniej.pozatym naprawde uwazam ze ludzie,ktorzy SAMI zapracowali na mozliwosc paaowania moga paaowac ile im sie tylko podoba.a taki slayer?wchodzi do gildi jak memy czy kiwi invituja i zgrywa kozakow.naprawde teraz mimo ze JA osobiscie wolalbym zeby rzadzilo LTK i LS to chyba bedzie lepiej dla obsidi jesli bedzie rzadzilo NP,poniewaz nie ma tam tylu noob polaczkow,a ja osobiscie wole zostac spaaowany przez arcazana (marniza chyba?) niz przez kurwa senaha cz slayera.i szczerze mowiac SRAM na to kto z kad pochodzi ,poniewaz jestem europejczykiem x) a niestety,co jak co,ale patriotyzm w tej grze nie ma znaczenia . natomiast HONOR (wbrew temu co mowia niektorzy) moim zdaniem ma kolosalne znaczenie ,tak samo jak np.przyjazn.
Trójmiasto do Lechii należy!!
.:Boixos:. jest offline