a widzisz nie wyrazasz swojej opinii bo jestes w jakiejs gildii .... mi sie wydaje ze osoba dorosla jesli jej cos nie pasuje to mowi o tym glosno i zdecydowanie ... tak kuwra byc nie moze bo mnie to w*****a ... i ja tak mowie i inne osoby tak uwazaja ... nie chcialem cie z ruchaniem w dupe obrazic .... ale to tak sie mowi w slangu jakims tam jakichs ludzi ... nie mowie o bartku i matim bo ichl ubie wnet bardzo bartka ale jaka kurwa pope od*******aja to mi wstyd za nich poprostu niby dorosli ale .... pozwalajac na pewne rzeczy stajemy sie tacy sami ... i jezeli kogos pozwolsiz zabic i machniesz reka na to bo wolisz nie miec klopotow jestes taka sama jak inni bez wzgledu czy zrobilas to fizycznie czy slownie ...
czyli chronienie wlasnej dupy dla wlasnych korzysci i nie wyglaszanie swoejgo zdanai dla zamierzonych korzysci jest ... poprostu bidne i slabe .... jak nie mamy odwagi walczyc o wlasne zdanie w tibii co dopiero zrobicie w pracy lub na studiach ... a kopac w dupe sie nie mozna dac .... ide spac bede jutro cya
btw jutro ebde mial zajecia z takimi jak wy ciekawe co mi dorosli powiedza

porusze specjalnie nasza rozmowe