Zobacz pojedynczy post
stary 18-10-2007, 02:14   #1786
Shandowsky
Użytkownik Forum

Shandowsky's Avatar

Data dołączenia: 26 06 2007

Stan: Na Emeryturze
Imię: Archin
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Saint
Świat: Obsidia
Poziom: 180
Skille: 103
Poziom mag.: 23
Domyślny

@Kiroy
Fakt, Natalia zawsze wybierała to co dla niej lepsze nie koniecznie zgodne z własnymi poglądami. Grając na Ridixxie podejrzewałem Ikona Eldusa o sharing co bardzo mnie irytowało, gdyż ja sam starałem się trzymać tempo, a on grał z bratem, więc wkładał o połowę mniej wysiłku, a na dodatek od czasu do czasu, wyzywał mnie, za to iż nazywam go sharerem, a tak nie jest. Teraz już wiem, że miałem racje. Natalia, trzymała wtedy z nim i też czasami powiedziała na mnie coś złego. Ostatnio sie dowiedziałem, że denerwowało ją to że Ikon sharuje i rozumnie mnie. Urgh...

Ja, mogę obiecać, że jeśli mi coś w ltk/ls nie pasuje, mówię to szybko i staram się coś zmienić na lepsze. Nie raz przecież żaliżem się Pephemu , że znowu mnie wyzywają polaczki od rolników, karmicieli świnek itd. Nie jest to koniecznie dla mnie miłe. Próbowałem do nich dotrzeć, ale nie udało się. Jestem świadom, że często mnie obgadują za plecami a potem kiedy rozmawiamy 1/1 są już dla mnie spoko i mnie rozumieją. Dlaczego więc trwam w LTK/LS?:
- Gerlimo
- CG PA moich rodaków