Zobacz pojedynczy post
stary 18-10-2007, 15:24   #1804
Nattii
Użytkownik Forum

Nattii's Avatar

Data dołączenia: 12 10 2007
Lokacja: Katowice

Imię: Rena Marin
Profesja: Druid
Domyślny

A ja dalej bede upierac sie przy tym ze jestescie niesprawiedliwi. Okej, nie zrobilam nic dobrego dla obsidii ale pokaz mi, gdzie zrobilam komus jakas krzywde.. PAowalam was lub waszych przyjaciol? a moze sobie pkowalam dla kasy? Owszem, przyznalam ze wiele rzeczy mi i rowniez innym, nie odpowiada ale ocenianie nas wszystkich bo dzialaniu kilku osob nie jest sprawiedliwe...

Tak lubicie przyklady historyczne? Fajnie, wiec dam wam przyklad ;d moze uwazacie ze kazdy Austriak jest nazista, podobnie jak Hitler? lol

Wiem, wyolbrzymilam to, ale macie do mnie jakies dziwne zale tylko za to ze was prosze o odrobine sprawiedliwosci? Moze to jednak nie jest miejsce dla mnie aaa i Kiroy, ja nie uciekam, po prostu uwazam ze polemizowanie z postami Archina mija sie z celem, nie potrzebuje sie bawic w wyciaganie coraz to nowych spraw z przeszlosci, nie zamierzam sie klócic, skoro do tego ma to zmierzac to lepiej zachowac, mhmm, dyplomatyczne milczenie :d

ps. Kiroy, az taka jestem niekulturalna i zle wychowana ze musiales na to zwrocic uwage? mojej mamusi byloby przykro

Peace!

edit.
ja nawet nie jestem w ltk hihihih
18:34 Pretorian Lady [15]: GILDIA JEBANEGO MANNOWA ZABIJA WZYSTKICH POLAKUW POLACY JEDNOCZCIE SIE MY NOOBY UBIJEMY ICH NIE BEDZIE SZWED PLUL NAMW BACKPACK !!! MYPOLSKI NARUD POLSKI LUT

Ostatnio edytowany przez Nattii - 18-10-2007 o 15:26.
Nattii jest offline