A ja dalej bede upierac sie przy tym ze jestescie niesprawiedliwi. Okej, nie zrobilam nic dobrego dla obsidii ale pokaz mi, gdzie zrobilam komus jakas krzywde.. PAowalam was lub waszych przyjaciol? a moze sobie pkowalam dla kasy? Owszem, przyznalam ze wiele rzeczy mi i rowniez innym, nie odpowiada ale ocenianie nas wszystkich bo dzialaniu kilku osob nie jest sprawiedliwe...
Tak lubicie przyklady historyczne? Fajnie, wiec dam wam przyklad ;d moze uwazacie ze kazdy Austriak jest nazista, podobnie jak Hitler? lol
Wiem, wyolbrzymilam to, ale macie do mnie jakies dziwne zale tylko za to ze was prosze o odrobine sprawiedliwosci? Moze to jednak nie jest miejsce dla mnie

aaa i Kiroy, ja nie uciekam, po prostu uwazam ze polemizowanie z postami Archina mija sie z celem, nie potrzebuje sie bawic w wyciaganie coraz to nowych spraw z przeszlosci, nie zamierzam sie klócic, skoro do tego ma to zmierzac to lepiej zachowac, mhmm, dyplomatyczne milczenie :d
ps. Kiroy, az taka jestem niekulturalna i zle wychowana ze musiales na to zwrocic uwage?

mojej mamusi byloby przykro
Peace!
edit.
ja nawet nie jestem w ltk

hihihih