Zobacz pojedynczy post
stary 18-10-2007, 15:50   #101
Pulaski
Użytkownik Forum

Pulaski's Avatar

Data dołączenia: 04 05 2006
Lokacja: Za granica

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ryba Pokaż post
Ja jestem za, ponieważ wydaje mi się, że jeżeli morderca (czyt osoba która zabiła kogoś, lub większa liczbę osób) ma prawo odebrać komuś życie, to czemu osoby które mogły by być do tego powołane nie odbiorą mu go?
Nikt nie dal temu mordercy prawo by zabic kogos, dlatego powinnismy go powstrzymac a nie postepowac tak jak on.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lord Dreathan Pokaż post
1 koszty utrzymania wieznia sa w granicach 2500-3000 zl na miesiac
2 jestem za kara smierci dla najgorszych zbrodni (wg mnie to dzieciobojstwo, seryjne morderstwa i pare innych ale niechce mi sie rozpisywac)
Coz ogolnie jestem przeciw kary smierci ale w takich przypadkach jak ty wymieniles to nie wiem... to sa najciezsze przestepstwa.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Michoss Pokaż post
Poza wszystkimi innymi argumentami za za które ludzie dali/dadzą/mają zamiar dać/chcialiby dać/myślą ja daję jeszcze jeden:
Jeślibym sam kiedyś kogoś zabił, i by mnie złapali, to wolę umrzeć niż siedzieć "do naturalnej śmierdzi" w śmierdzącej pace.
Taaa... nigdy nie byles w takiej sytuacji wiec nie mow ze wolalbys umrzec. Widac ze nie znasz sie na sprawie. Mam kolege co mowi ze nie chce byc stary i dlatego umrze gdzies kolo 40stki by nie byc takim starszym kaleka. To glupota jest mlody i gowno wie o swiecie. Ty to samo. Jak bys dostal dozywocie to raczej nie chcialbys umrzec, bys wolal rzyc. -.-

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Michoss Pokaż post
EDIT
JEZU! Teraz przeczytałem post Grocix'a!
Do zwierząt?! Zabijanie się nawzajem właśnie odróżnia nas od zwierząt! Taki lew, na przykład nigdy nie zbije 2giego bo mu się nie spodoba że ma ładniejszą grzywę, a tym bardziej nie napadnie go za to 3ci "bo tamten to był jego kolega".
Kolejny dowod zes glupi... My mamy rozum i dlatego powinnismy sie opanowac i nie zabijac. Ci co zabijaja z zazdrosci to stali sie jak zwierzeta. Zucaja sie na siebie, nie pomysla.

Moim zdaniem kiepski temat do rozmowy poniewaz wiekszosc tutejszych forumowiczych to nastolatki, ktorzy nie sa dorosli i nic nie wiedza o sprawie. Nie zaznali doroslego rzycia a chca kogos osadzac. Zal sie robi jak na to patrze. Mam 16 lat i wiem o tym ze moge sie mylic co do nie ktorych rzeczy. Ale wiekszosc z was to idioci co pchaja sie do mikrofonu by sie wypowiedziec a nie zdaja sobie sprawy o czym mowa.

Ale oczywiscie zawsze mozna dyskutowac... przeciez to forum!

Sry za bledy nie mam polskiej kladwiatury.
Pulaski jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.