18-10-2007, 18:34
|
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 06 2007
Stan: Niegrający
|
Przetłumaczenie tekstu z języka polskiego na język angielski...
Witam, chciałbym poprosić was drodzy użytkownicy tego forum o przetłumaczenie tego tekstu.
Cytuj:
Patrick Stump, a właściwie Patrick Martin Stumph został urodzony 27 kwietnia 1984 w Glenview. Jest muzykiem, kompozytorem i producentem, pracującym w Chicago. Znany jest on przede wszystkim jako główny wokalista oraz gitarzysta zespołu Fall Out Boy. Jego głos oceniany jest jako tenor. Patrick pochodzi z bardzo muzykalnej rodziny. Jego ojciec, Dave Stumph, śpiewa muzykę ludową, a jego starszy brat, Kevin, jest utalentowanym skrzypkiem. Brał częsty udział w radiostacji WGBK 88.5 FM Okrąg 225. Patrick pozbył się "h" ze swojego nazwiska z powodu częsty błędów w jego wymowie. Kiedy Patrick dołączał do Fall Out Boy nigdy wcześniej nie śpiewał dla żadnego zespołu ani nie brał lekcji śpiewu. Stworzył ten zespół wraz z Joe Trohmanem i Petem Wentzem, którzy byli aktywnymi członkami hardcoreowej punkowej scenie muzycznej w Chicago. We wcześniejszych zespołach Patrick głównie grał na perkusji, jednakże, gdy zaczął swoją karierę w Fall Out Boy, wziął na siebie obowiązki wokalne, a następnie, kiedy ich pierwszy gitarzysta odszedł kilka dni przed ich pierwszym turnee, dołączył do tego gitarę. Mimo iż Stump jest głównym wokalistą zespołu to przed kamerą jest bardzo nieśmiały. Natomiast, Pete Wentz jest odważniejszy i stał się frontmanem zespołu. Patrick pisze większość muzyki dla Fall Out Boy. Wentz wysyła mu w e-mailach ogromne pliki z tekstami, a Stump udoskonala je do muzyki. Jako producent, pracował z The Hush Sound i Gym Class Heroes. Gościnnie użyczał swojego głosu mi.in. dla Gym Class Heroes w kawałku "Clothes Off!" i "Cupid's Chokehold". Stump gra na gitarze Gibson SG Specials, głównie używa srebrnej z dwoma przystawkami podczas nagrywań i rzadziej Epiphone SG G-400 Custom, która posiada 3 przystawki. Ale jego obecna gitara to właśnie Gibson SG z wykonanym na zamówienie wzorem zaprojektowanym na cele premiery nowego albumu.
|
Jeśli ktoś nie ma zamiaru pomóc mi w przetłumaczeniu tego tekstu niech nie pisze zbędnego posta. Myślę, że będzie ktoś miał odwagę stanąć na wysokości zadania i przetłumaczyć to. Bardzo mi na tym zależy. Z góry bardzo dziękuję. 
|
|
|
|
PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
|