Zobacz pojedynczy post
stary 18-10-2007, 22:33   #77
Xsi
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 10 2007
Lokacja: Ab'Dendriel

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 80+
Xsi ma numer GG 709032
Domyślny

Spodobała mi się dyskusja i pozwoliłem sobie, że się wtrące
Ktoś narzekał na soule, że CIP je wprowadził i to jest minusem.
Moje zdanie na ten temat jest takie, że CIP wprowadził te soule po to, żeby gracze również expili, a nie całe dnie spędzali pod dp robiąc runy jak to było kiedyś.
Co do pacc fakt mniej ludzi kupuje teraz pacc, ponieważ każdy robi knighta\pallka i skillują, a po co kupować pacc, jeśli się skilluje tylko pacc się marnuje.
Ktoś wspomniał, że najlepiej jakby cofło się tibie do 7.4
Głupota totalna i bezsens nie wyobrażam sobie maga/druida bijącego ze sworda/axa/clubu jak kiedyś, outfity nowe są fajne i grafika lepsza i dobrze, że są te różdzki, to jest tylko moje zdanie na ten temat.

Pozwole sobie jeszcze skomentować ostatnie update.
Jeśli chodzi o balansowanie to był głupi pomysł.
Z knight'ów zrobili magic knight'ów gdzie knight powinien bić tylko z broni, a nie czarować i to jeszcze lepiej czarować jak sorcerer np. tym nowym czarem od 70lvl'a. Bez sensu jest, że siła udeżenia z np. sd zależy tylko od mlv'a (bynajmniej tak mi sie zdaje bo wczesniej sorc/drut lepiej walił np. z sd,ue i innych czarów).
Najlepiej to bym się cieszył jakby zrobili nowe update i usunęli te głupie czary dla knightów/pallów nowe, siła udeżeń z broni może zostać, żeby wróciła siła udeżen sorca/druta i żeby zlikwidowali staminę.
To są tylko moje zdania, mam prawo je mieć tak jak wszyscy i nie każdy musi się z nimi zgadzać PzDr 4all

P.S
Sry za błędy ort., jeśli jakieś są :>

Ostatnio edytowany przez Xsi - 18-10-2007 o 22:44.
Xsi jest offline