Zobacz pojedynczy post
stary 19-10-2007, 00:16   #31
Eoanas
Użytkownik Forum

Eoanas's Avatar

Data dołączenia: 08 05 2007
Lokacja: Szczecin

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kyyuo
Profesja: Elder Druid
Gildia: Dark Squad
Świat: Premia
Poziom: 159
Poziom mag.: 71
Domyślny

ja przed updatem siedziałem Druidem (teraz rookniety) ~83 lvlem na hydra island i sie zwracało...szło około 700 800 many na hydre (solo bez utamy) nie wiem jak teraz ale to kwestia hitów z visa aby zabiajc hydre w miare szybko (pamietajmy ze leczy sie extremalnie mocno)...bo hp masz wystarczająco.....hydry to nie za dobry pomysl ...ale dle to juz sie da tu nie liczy sie hit z visa ale ilosc hp..teraz masz cos kolo 645 hp i mysle ze jak dorobisz do okolo 750 bedziesz mógł juz śmigac na poi dle(oczywiscie nie po 3 dle na raz ale ostroznie lurajac pojedynczo..) bo takie pojedyncze spawny dli jak na double w venore czy ankh spokojnie mozesz juz obrabiac...behe hmmm...no nie to sie akurat nie opłaca wogóle....looot lipny a hity z morta po update jeszcze gorsze:d tak wiec zobacz czy mozesz bic hydre i czy pada w miare szybko :d ale watpie bo przed updatem miałem czasem problemy z ujebaniem jej jednakże było naprawde ciekawie :d wiec jak nrazie proponuje expienie na dragach w venore/edron/ankh i bicie pojedynczych dlków jak sie wyrobisz i wbijesz cos koło 120 lvla mozesz juz na to masowo biegac oczywiscie na 120 lvlu powinienes sprobowac wrl ;d ale poogladaj duzo filmików poniewaz wrl to juz nie takie proste:d pamietaj nigdy nie wpadaj w rutyne tylko za kazdym razem badz maksymalnie skupiony...zawsze kątem oka patrz na hp (najlepiej jakbys mial tibie aut ozeby ci nad nickiem hp pokazywało ale ja cie nie namawiam do grzeszenia ) a wiec powodzenia ( a jesli sie bardzo boisz dli mozesz bic vis i odsuwać sie kratke w bok po czym znowu vis itp itd)
Eoanas jest offline   Odpowiedz z Cytatem