Cytuj:
Oryginalnie napisane przez World_of_naabz
Aż tak was to boli, aż tak was zazdrość zżera?
|
Nie. Aż taką mamy polewę. xDDD Ostatni raz spadając z krzesła zrobiłem takiego backflipa, że niech szczęśliwe dzieci z fotka.pl się chowają. I myślałem, że już osiągnąłem szczyt w rotflFlyStyle, ale nie! Śmiem twierdzić, iż te całe wasze botowanie jest bardziej żałosne niż reklama Platona - czekoladowego batona - którego przegryzanie podczas gry w jakąkolwiek grę niesie większą satysfakcję niż podnieta z posiadania i użytkowania jakiś programów dla niedorozwiniętych umysłowo. xD Swędzi mnie w nosie od środka? Co się ... będę ..., zara odpalam moją maszynkę którą ... z Biedronki i wy, wszyscy którzy dłubią ręcznie, pocałujcie mnie w ..., bo oto ja wykorzystuję nowoczesną technologię i dzięki temu mam przewagę nad innymi osobnikami mojego gatunku!
Jednak ci, którzy dłubią ręcznie nie respektują tego, a inni dłubacze używający botów z Biedronki rywalizują ze mną...
No i se właśnie rozwiązałem odwieczny dylemat pt:. "Dlaczego botterzy całe życie są zakompleksieni?" Ano nie mają się przed kim popisać i botują dalej oczekując na lepsze czasy, a taki szary gracz jak ja wywija backflipy ze śmiechu. xDDD
Edit!
@
Poniższa_konwersacja,
MUAHAHAHAHAHHHHESGHGHE GH GHEEE... <zadusił się> xf
Vial