Zobacz pojedynczy post
stary 19-10-2007, 23:51   #34
Chesterkaa
Użytkownik Forum

Chesterkaa's Avatar

Data dołączenia: 11 07 2005
Lokacja: Dark Zone

Świat: Nebula
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kenixia Pokaż post
Czasem powalają mnie na kolana blogi nastoletnich "dzieci" które piszą jakie to ich zycie jest zue i że sie powieszą ; (. Chyba nigdy w zyciu nie słyszeli co to problemy i jak niektórzy chcieliby móc żyć.

Problemy, ludzie, PROBLEMY!? Większośc z was wyolbrzymia sobie te jakieś h u j o w e powody żeby tylko być kól. Zamknijcie sie w szafie, przemyslcie jeszcze raz to może wam przejdzie.
No tylko sie nie zesraj -.- KAZDY inaczej przezywa swoje problemy, nie wejdziesz mu do mozgu i nie zobaczysz jak bardzo go to boli... A te blogi nastoletnich dzieci sa prowadzone z zalu, bo nie maja przyjaciol albo maja chujowych rodzicow, ktorzy nie chca albo nie potrafia im pomoc. Nie mozesz powiedziec , ze np. Twoj problem jest wiekszy od mojego, bo kurwa nie wiesz jak ja to czuje : )

* jedynym przypadkiem ktory mnie troche smieszy sa samobojstwa w nastoletnim wieku spowodowane "nieszczesliwa miloscia"

@ all ktorzy czepiaja sie do "emo"
tak zajebisci jestes bo wiecie co to emo O_o jak by ten temat rok/dwa temu byl alozony zadne z Was by nie uzylo slowa emo.

"Każdy chce, by jego prawda była tą jedyną. Bo przecież moja racja jest najmojsza, prawda? Daleko nam wciąż do otwartych społeczeństw, które rozumieją, że ludzie są różni, wyznają różne wartości, chcą w życiu różnych rzeczy."

Marta Wawrzyn/ pardon.pl
Chesterkaa jest offline   Odpowiedz z Cytatem