No to teraz bedzie jazda ; o do rana pewnie zamkna ten temat.
Mam cos z psychika, nie kryje tego. Nie znacie mnie na rl , jestescie tylko osobami z wirtualnego swiata, Wasze zdanie powinno mnie nie interesowac i w ogole powinnam na to lac nawet jak mnie ktos obraza, lecz niestety tak nie jest. Pomimo tego, ze niektorych z Was naprawde uwazam za kretynow (moge sie mylic, bo nie znam Was na rl) jednak boli mnie to jak ktos po kims jedzie (juz nie mowie o sobie) w*****am sie wtedy, ale to napewno nie jest powodem moich mysli samobojczych. A nawet jesli jestescie to nie bezposrednio.
Heheheh wszyscy jestescie chrystusami !
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mad-Sin
Ludzie ze słabą psychiką udają się do lekarzy. Ci im przepisują antydepresanty i mogą na chwilę zapomnieć o swoich problemach.
Znam ludzi, którzy przez takie błahostki wdupili się w narkomanię i wyszli tylko dlatego, że zmienili podejście to życia. Mieli nadzieję, że nie oddadzą "złotego strzału".
|
Bylam i nie pomoglo.
"Każdy chce, by jego prawda była tą jedyną. Bo przecież moja racja jest najmojsza, prawda? Daleko nam wciąż do otwartych społeczeństw, które rozumieją, że ludzie są różni, wyznają różne wartości, chcą w życiu różnych rzeczy."
Marta Wawrzyn/ pardon.pl
Ostatnio edytowany przez Chesterkaa - 20-10-2007 o 00:39.
|