Zobacz pojedynczy post
stary 20-10-2007, 00:48   #50
Chesterkaa
Użytkownik Forum

Chesterkaa's Avatar

Data dołączenia: 11 07 2005
Lokacja: Dark Zone

Świat: Nebula
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kenixia Pokaż post
@up

hmm.
Jedyny sensowny powod to ta rodzina na scianą
bo chlopak i to ze cie przezywali to przeszłość
A pnie mów mi ze przez szkole chcesz sie zabić.
jak ktos do Ciebie bedzie sie probowal dobierac na chama to wtedy pogadamy. nie wiesz, ze ofiary gwaltu nosza to w sobie do konca zycia ? myslisz ze jak ja sie nie dalam to to u mnie nie zostanie ? Nie badz smieszna, plx. to bylo tylko jakies 3-5% z moich problemow, bardziej nie chcialo mi sie rozpisywac bo w sumie gowno Was to obchodzi. Chcesz jescze ? moze kiedys Ci przesle moje zapiski ; )

@ Ryba

zapraszam do wroclawia ] ; - >

@ Mad

pamietasz jak kiedys gadalismy na ircu ?

no szlam tam bo matka mnie zmusila. w pewnym sensie z depresja jest latwiej i nie do konca czlowiek chce z niej wyjsc.

@down

wiem. potrafilam kiedys rzygac przed pojscie do szkoly i plakac, potrafilam tez symulowac chorobe przez 2-3mies i potrafilam lezec zwinieta w kulke, placzac sobie przez 2 dni, nie jedzac, nie wlaczajac kompa, nie myjac sie, nie sluchajac muzyki. to akurat nie bylo fajne. teraz jednym z moich problemow ( w chwili obecnej) jest to ze wylalam pol browara na podloge : (

ale w przedszkolu tez mialam problemy a wtedy jescze nie dojrzewalam...

"Każdy chce, by jego prawda była tą jedyną. Bo przecież moja racja jest najmojsza, prawda? Daleko nam wciąż do otwartych społeczeństw, które rozumieją, że ludzie są różni, wyznają różne wartości, chcą w życiu różnych rzeczy."

Marta Wawrzyn/ pardon.pl

Ostatnio edytowany przez Chesterkaa - 20-10-2007 o 01:15.
Chesterkaa jest offline   Odpowiedz z Cytatem