Zobacz pojedynczy post
stary 20-10-2007, 00:51   #1082
ader
Użytkownik Forum

ader's Avatar

Data dołączenia: 01 11 2003
Lokacja: Wrocek

Stan: Niegrający
Profesja: Rookstayer
Świat: Titania
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Skrzatorr Pokaż post
Musze się z Tobą niezgodzić Aderku. Co do tego że Oven jest zawsze nie przygotowany się mylisz. Jak mieliśmy wojne z "Prouds" jeden telefon i z 7 osób na tsie robiło się ponad 20. I trudno nazwać wczorajszą masakre openem, osobiście wole nazwe "Monster trap". Gratuluje zabicia wszystkich osób ale musicie przyznać że troche się broniliśmy. Pozdrawiam
Muszę przyznać, że nabrałem do Was nieco szacunku od ostatniego razu, przestaliście się bez powodu wozić; a co do PA - bądźmy szczerzy, w tej grze nie da się nic chyba zrobić bez PA, bądź też przyjaciół, którzy robią PA.
Muszę też przyznać, że wyjątkowo zaimponował mi Boa~, którego zdolności poruszania się w bitwie wręcz mnie zszokowały. 50 osób go biło, a trzymał się tyle czasu. Szokujące. Imponujące. Bez kitu.
Myślę, że to właśnie dlatego ta wojna jest taka interesująca.
Przestaliśmy się bawić w żołnierzyki, wszyscy są zdesperowani i szukają gigantycznego zwycięstwa. Przynajmniej ja tak to teraz właśnie czuję.
Respekt, dla obu stron. Chyba jeden jedyny raz nie przenieśliśmy jakiegoś opena na real, a i sama walka była arcyciekawa.
Pozdrawiam, Ader.

Btw. ostatnio widziałem na tibianews Wasz screen z Ferumbrasa, jak było? Cokolwiek dał wam szanse czy był zupełnie za mocny?