Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Caban Nadbaltycki
a za przeproszeniem kogo to do [cenzura] nedzy obchodzi? kazdy gra jak mu sie podoba, moze nie jest takim no liferem zeby pol roku klepac skille tylko po to zeby go potem jakis ciec na 2 sdki wzial bo za malo hp mial... jak mozna kogos oceniac po tym jakie ma skille na danym lvlu? jak dla mnie im nizsze na wyzszym lvlu tym lepiej bo to znaczy ze zamiast marnowac czas i zycie po prostu sobie expil dla zabawy...
a ten twoj 30lvl paladyn w dupe se mogl wlozyc 15mlvl bo jakby przyszedl 60lvl palladyn nawet z 5mlvl to zmiotl by twojego z ziemi majac wiecej cap i hp niz to twoje gowienko...
kthxbye nolifers..
|
Skończyłeś?, to spuść wodę. Nie mam pala na 30 lvlu tylko na 62.
Chyba trochę przesadzasz z tym porównaniem 60 pal z 5 mlvl i 30 lvl z 15 mlvl - kto by tu kogo zmiótł...60 lvl mógłby mnie sobie klepać z boltow, a ja bym sobie stał z shieldem na full def i bym go bił z sd i co jakiś czas leczył, ale rzadko bo i tak mało by mi zabierał hp z boltów
Nie jestem no liferem, ten palek był stworzony w 2004 roku, i jakbym był no liferem to bym już miał chyba z 300 lvl....
Ja nikogo nie obrażam, tylko dla mnie dobry palladyn powinien mieć dobry magic również(a nie jak palki robione po upie -.-)
A co do przydatności magica:
1. więcej się leczę
2. zadaje większe obrażenia np. exori conem3
3. przez to, że się więcej leczę - tracę mniej manasów = oszczędzam kasę.
4. szpan również jest plusem - drożej mogę sprzedać chara
5. kiedyś jak możliwość rzucania czarów zależała od magica, to 15 mlvl przydawał się bardzo do niewidki.(teraz po upie nie za bardzo)