Temat: Yooo
Zobacz pojedynczy post
stary 25-11-2003, 23:59   #4
Linek
Użytkownik Forum

Linek's Avatar

Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Kolacja

Domyślny

no ja własnie wybrałem knighta bo sobie myślałem że dobry cap. i w ogóle ale teraz jeszcze sobie stworzyłem nową postać która będzie druidem.albo sorciem.ale raczej druidem bo ma według mnie ciekawsze czary.Bo wkurza mnie ten mój knight w tym że mi się nigdy nie chce trenować i przez to mam cieniuuuutkie skille.ięc jeśli nie chce ci się stać pół dnia w miejscu i trenować to lepiej nie bierz knighta.Dobry jest palek według mnie tylko na początku drogo wychodzi jego utrzymanie jak się chodzi z łukiem albo kuszą bo wiadomo trzeba mieć skądś strzały albo bełty.Ale znowu sorcowi albo druidowi trzeba kupić czary więc najtańszy jest knight.Tak w skrócie:
""Knight - Tani w utrzymaniu ale trzeba duuużo trenować .Duuużo uniesie i ogólnie postać którą się najłatwiej gra.
""Sorc/Druid - wrzucisz trochę kasy ale sobie odbijesz na Bp np. HMM.Jak nim grasz to weź sobie trenuj club fight. bo potem możesz sobie kupić skull staff-lekkie a dobre
""Palladyn - chwilka treningu i jest dobrze no i nie trzeba kasy wydawac na tarcze ani na dobra zbroje bo to akurat mu najmniej potrzebne