Zobacz pojedynczy post
stary 20-10-2007, 19:33   #1044
PizaroVision
Użytkownik forum

Data dołączenia: 19 07 2007
Lokacja: Siemianowice Śląskie

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Pizaro
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Duskiness
Świat: Furora
Poziom: 129
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Glaca Pokaż post
@Pizaro
Chciałem Ci powiedzieć, że już dawno twoja zabawa na servie mogla by dobiec konca;-). Kiedy niraet chcial cie wyrzucic. Przypomnij sobie kto sie za toba wstawil. Ale powiem Ci, Pizaro, że zaimponowałeś mi, że byłeś jedną z 2 osób która nie chciała żeby duski wam pomogły. Za to masz respect u mnie
@Połbi^Proszewas
Czlowieku jezeli dla Ciebie XX lo nie jest dobra szkola to co jest ? Próg 140 pkt do mojej klasy o niczym nie swiadczy ? Ale juz olewka w to. To, że niby mam 50 kg to chyba pomyliles mnie z kims. Obecnie waze 67 kg. Ja zyje silownia i sie ucze ty tylko grasz w tibie wiec nie wiem ocb. Kazdy ma swoja zajawke i tyle.
@Efreo
Jaca wiedziałem, że sprzedasz Wkońcu z gdyni jestes

To, że vision nie ma sorców jest prawdą . Ale będziemy walczyc do konca i nie bedziemy prosic nikogo o pomoc. Może teraz bedzie wkoncu ciekawa wojna

Your,
Zwidson.

Zwidek dobrze wiesz,ze Tobie jak i Octowi czy Rafalowi z Henia bardzo duzo zawdzieczam i bd wam wdzieczny do konca pobytu na tym serwie Ale przypominam Ci,ze to tylko zwykla gra...wiem,ze ostatnio juz nie grasz przez dluzszy czas w tibie...wczoraj mnie ponioslo jak napisales : i co cwaniaczku(...)...a najbardziej mnie rozwalilo stwierdzenie o moich rodzicach...z twojej strony bylo to troche beszczelne w stosunku do mnie...Ale wiem,ze byles zapewne pod wplywem emocji itd. Jezeli chodzi o szkole to nie mowie,ze jestes glupi czy cos takiego...moja zlosc na nieuczciwa gre jest bardzo zaawansowana i robi swoje jak z kims w takim okrsie rozmawiam wiec srr bardzo. Do Ciebie bd mial respekt i wdziecznosc...i pamietaj,ze to tylko gra...kazdy jest czlowiekiem i kazdy ma prawo sie buntowac i jak to powiedziales "wyrazac swoje poglady" itd. Ja sie zbuntowalem jak wiesz Imie jak i Andiemu wiesz z jakiego powodu bo niejednokrotnie z Toba o tym rozmawialem Tez podkreslam,ze Ima troszeczke juz przesadza...to czlowiek,ktory zyje wlasciwie tylko tibia...ale mam nadzieje,ze spotka dziewczyne swojego zycia i przypomni sobie,ze poza tiba zycie rl tez jest cudowne... Przy okazji powiem,ze od 2 miesiecy baaardzo zawiadlem sie na Andim...on wie zapewne dlaczego i ty rowniez...Zawsze go uwazalem za czlowieka godnego honoru itd. ale tak samo jak Imie ta gra juz troszke pomieszala w glowie :/ (bez urazy). Przy okazji chcialem przeprosic swojego kumpla mieszkajacego niedaleko mnie,Rafala, mam nadzieje,ze zrozumiesz moje postepowanie...wiec napisz do mnie a wszystko Ci powiem co o czym mysle...albo mozemy umowic sie z Toba i Henia a rowniez z Kowalem (Nevivem) na piwko jak za dawnych czasow . Pozostaje jeszcze sprawa duskow...ale to zatrzymam dla siebie...wie o tym Yenx jak i Kerston z Poulem i jest okej...niech tak zostanie...Nic obecnie do nich nie mam...traktuje ich jak normalnych ludzi, z ktorymi mozna sie zaprzyjaznic na nowo,prawda? Obecnie teraz walcze o to co mi jak i innym sie nalezalo po wygraniu waru Duski vs Vision...mialo to byc spelnione...a tak naprawde po wygraniu zostalismy wszyscy "olani" ehh...Ale to tylko gra i nie mam zamiaru nikogo przezywac w zyciu osobistym Zycze wam wszystkim jak najwiecej szczescia i z mila checia mozemy sie spotkac w rl na piwku i pogadac jak to smiesznie jest byc kumplami w rl a wrogami w grze
Zwidu dziekuje

Pozdro,
Pizaro
PizaroVision jest offline   Odpowiedz z Cytatem