@Pizaro
Hehe niestety ja nie pije bo cwicze xD. Nie moze byc spadków
Może teraz napisze kilka słów o tych osobach które odeszły:
@Efreo
Wielki niby fanatyk. Niby wielki kibic arki. Niby jest zawsze loyalny. Zrozumialbym go gdyby odrazu wyszedl tak jak inni do Inshon. Ale on wszedl do nas na kanal i powiedział, że on nigdy nie bedzie stawal miedzy swoimi realami i tak samo nie chce stawac między nami. A za 2 dni już był w gildi z nimi.
@Ptaaq
Jest to chlopak loyalny do Efrea. Jak to kiedys Efreo(Jacek) powiedzial jak mu powiem, ze ma zdjac spodnie to je zdejmie. Jaca bedzie wiedzial o co chodzi.
@Ma'rin^Soczeq
Hehe soczka juz dawno nie bylo by w tej gildi tyle razy mial poleciec chociazby wtedy kiedy zaplacil duskiness krolmazikiem.. Wtedy ja sie za nim wstawilem i postawilem sprawe jasno, zeby po prostu nie polecial.. No, ale Soczeq pokazal, ze woli isc tam gdzie bedzie mu lepiej. Teraz pojdzie tam bo Duski i gdynia ma lepszy sklad. Takie jest moje zdanie.
@Yanko
Podobno nie zyjesz ? Eh widze kolejna wkretka. Nie no z Yankiem ( Drugim ownerem Yenxa, Nefari) sprawa wyglada tak, że po prostu porzyczal od wszystkich pieniadze a potem wymyslil jakas bajke ze dziewczyna mu nie zyje i ze on sam nie zyje. Pedro tak wszystkim mowil bo ima chcial zwrot swoich pieniedzy. Ale powiem szczerze yanko, ze gwizdac umiesz. Yanko zagwizda wszystko.
@Yoobaki(2 bracia)
Mlody grzesiu wporzadku jak cos mu sie nie podobalo to odrazu mowil to prosto z mostu. Z jego bratem mniej gadalem, ale tez jest wporzadku. Do nich za bardzo nic nie mam.
@Rodrigez
Hubi osoba najbardziej zaufana.. Osoba chyba którą najbardziej lubiłem z tej ekipy co odeszła. Mimo wszystko Hubi zostałbym z Bakiem, ale to twoja decyzja..
@Mag Olimp
Barles osoba nieobliczalna, która raz idzie tutaj raz tutaj. Szczerze to jak mi powiedzieli, że jesteś w Inshon to sobie pomyślałem, że chyba żartują. No, ale spoko twoja decyzja. Czeka Ciebie jeszcze rozmowa Z bartkiem ;p Znaczy Mistic capem

.
@Sauronuss
Nie wiem w sumie co o nim napisac. Real Barlesa no i tez pogadasz z Bartkiem.
@Saptus
Podobno w listopadzie mnie pobijesz. Zawsze wielki bohater mówił, że nigdy z duskami a jak wojna sie zaczela to odrazu msg do laena, ale to juz nie wazne. Szanuje go za to, że jak dostał hunta to oddał kase którą wisiał mojemu młodszemu bratu. Ile juz pociskasz na klate ? Lekko mówiąc chyba juz cie dogoniłem xD A waże 67 kg ty cos kolo 95 ;p.
@Kerston
Fajnie sie z tobą piło. Mati jesteś super ziomek, ale powiem szczerze, że jak zostałeś liderem to troche władza ci uderzyła do głowy.. No, ale jeszcze Cie lubie ;p
@Poul the pall
Jakis noob char z candii, który jak wyszedł zaczął wszystkich wyzywać
@Zbylu
Pozdro dla Ciebie XD
Jak coś jeszcze przyjdzie mi na myśl to napisze. Jak okimś zapomniałem to przepraszam
Your,
Zwidson.