Zobacz pojedynczy post
stary 21-10-2007, 11:13   #121
Onori
Użytkownik Forum

Onori's Avatar

Data dołączenia: 11 09 2005
Lokacja: Dębica

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Huh, odzyskałem wiare w człowieka - dziękuje Atimcia.

Cytuj:
Osoba która chce popełnić samobójstwo a w efekcie końcowym dochodzi to do skutku jest cholernie odważna jak i zarazem cholernym tchórzem.
Odważna? Hmm... można to tak nazwać, pewne jest to, iż skoczyć z okna czy też podciąć sobie żyły to nie taka prosta sprawa jak się wydaje w sumie cieszy mnie fakt, iż to zobaczyłaś.

Cytuj:
Tchórzem....bo zamiast sprostać swoim problemom [wychodzę z założenia,że ludzie chcą się pozbawić życia z powodu narastających ich problemów-nie mówimy tu o wyjątkach (chorobach psychicznych) itp.]to po prostu idzie na łatwiznę.
Osobiście miewam od czasu do czasu "huśtawki nastrojów" co w nich złego? Nagle z dobrego humoru wywołanego niczym jest stan głębokiego przygnębienia, zagubienia i samotności (mimo, że może być 1000 osób obok) - co w tym złego? Ostatnio, przy takim stanie było trudniej powstrzymać chęć może nie tyle zabicia się co okaleczenia.

Cytuj:
Do wszystkich pesymistów...zapraszam na PW, może będę Was w stanie zarazić swym uśmiechem i poznacie nowe aspekty życia
Kiedyś może napisze, ale to kobiety mają pierwszeństwo Jeszcze raz dziękuje - za posprzątanie śmieci

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.