Zobacz pojedynczy post
stary 21-10-2007, 11:56   #1
boston808
Guest

Domyślny A propos uploadingu na serwerach rapidshare

Zażenowany licznymi skargami w wypadkach kiedy to ktoś wstawi na forum jakiś link z serwera rapidshare i od razu w pierwszych odpowiedzicha można zaobserwować nastepujące frazy: "O nie! tylko nie rapidshare! z rapidsharem to ty sobie możesz wiele! niech ktoś zuploaduje na tibicams etc." lub "Brawa dla tego pana za umieszczenie filmu na rapidshare -.-. Jakiś upload?"
Zwracam się teraz do wszystkich użytkowników neostrady, a zakładam że na tym forum jest ich nie mało, że wielką zaletą tej małej puszki nad komputerm z napisem "speedtouch&neostrada tp" jest to że ip zmienia się z każdym nowym połączeniem. A cóż to oznacza? A oznacza to tyle że wystarczy rozłączyć sie z neo i ponownie połączyć aby limit wyzerował się. Bynajmniej nie jest to teoria tylko praktyka ponieważ z rapidsharem mam do czynienia na codzien i sam korzystam z owego sposobu. Mam łacze 1mb/s przy wyższych nie wiem jak jest ze zmianą ip ale podejrzewam że podobnie.

Pozdrawiam wszystkich użytkowników (znieważanej przez wszystkich) neostrady tp
  Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.