Zobacz pojedynczy post
stary 22-10-2007, 00:53   #11
krzysheak
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 09 2006
Lokacja: Warszawa
Wpisy bloga: 2

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Guildless
Świat: Xerena
Poziom: 140
Skille: 96/70
Poziom mag.: 21
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Igrexou Pokaż post
Już kiedyś próbowałeś mi udowodnić swoją rację... Noo i ci nie wyszło :<

Nie moglem też użyć błyskotliwej i ciętej riposty, bo w twoim poście, na który odpowiedziałem, nie było NIC błyskotliwego.

"Poddać sie konstruktywnej krytyce" - czy ty wiesz co ty napisałeś?

Rozumiem, że według ciebie to była konstruktywna krytyka. Pójdź teraz do szkoły, zapytaj panią o polskiego co to jest konstruktywna krytyka i potwm pisz takie posty, ok?

Dziedziczne? Zaczyna ci brakować sensownych argumentów, że już na rodzinę najeżdżasz? Masz kompleksy? Jesteś niedoceniany, nie masz przyjaciół i nikt cie nie lubi? Rozumiem, że możesz mieć te problemy, ale rodzine zostaw z dala od tego, bo właśnie teraz udowodnileś, że to ty jesteś tym dzieckiem neo, a nie ja. Mnie możesz wyzywać na wszlekie sposoby, ale od rodziny spier...
Tak nie mam przyjaciol spedzam cale dnie przed kompem jestem niedoceniany < zakladam ze to to co chciales uslyszec?
A wogole to smie twierdzic ze jestes wizytowka swoich rodzicow i jak juz wczesniej powiedzialem nie swiadczysz o nich najlepiej.
Jesli moge cie wyzywac na wszelkie sposoby to prosze bardzo niedorobie, noobie , szmato , palo , debilu czy mowilem juz ze jestes noobem? xD
Jak chcesz sie powyzywac to pisz Mogash/Xerena (nienawidze forum spammerow takich jak ty, ktorzy udaja nie wiadomo kogo a tak naprawde sa gowno warci: D)
Pewnie zaraz mi powiesz ze jestes ode mnie madrzejszy i nie bedziesz sie znizal do mojego poziomu ale w gruncie rzeczy to tylko nooby pisuja na tym forum a ja pojawiam sie tu sporadycznie gdyz nie warto uzerac sie z ludzmi twojego pokroju, chociaz wciaz to robie i poki co nie mam zamiaru przestac.
krzysheak jest offline   Odpowiedz z Cytatem