Cytuj:
Oryginalnie napisane przez krzysheak
Tak nie mam przyjaciol spedzam cale dnie przed kompem jestem niedoceniany < zakladam ze to to co chciales uslyszec? 
A wogole to smie twierdzic ze jestes wizytowka swoich rodzicow i jak juz wczesniej powiedzialem nie swiadczysz o nich najlepiej.
Jesli moge cie wyzywac na wszelkie sposoby to prosze bardzo niedorobie, noobie , szmato , palo , debilu czy mowilem juz ze jestes noobem? xD
Jak chcesz sie powyzywac to pisz Mogash/Xerena (nienawidze forum spammerow takich jak ty, ktorzy udaja nie wiadomo kogo a tak naprawde sa gowno warci: D)
Pewnie zaraz mi powiesz ze jestes ode mnie madrzejszy i nie bedziesz sie znizal do mojego poziomu ale w gruncie rzeczy to tylko nooby pisuja na tym forum a ja pojawiam sie tu sporadycznie gdyz nie warto uzerac sie z ludzmi twojego pokroju, chociaz wciaz to robie i poki co nie mam zamiaru przestac.
|
Rozumiem, że z twojego toku myślenia wynika, że źle świadcze o rodzicach, dlatego, że sie cieszę, że Zunri opuszcza Askare

No tak, jestem zły i niedobry
W porównaniu do ciebie jestem niewiadomo kim

ale to nie jest też żadne osiągnięcie.
I jak sie domyśliłeś: jestem mądrzejszy, lepszi i fajniejszy niż ty, ale niestety nic na to nie poradzę

Wyzywaj mnie ile wlezie - dzięki temu będę czuł się jeszcze lepszy