Zobacz pojedynczy post
stary 22-10-2007, 08:01   #1867
Dedalek
Użytkownik Forum

Dedalek's Avatar

Data dołączenia: 09 03 2005
Lokacja: Gdynia

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Obsidia
Poziom: 145
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kiroy Pokaż post
witka

taki watek chcialem poruszyc bo dzis na kacu spedzilem pol dnia w domku i przy kompie tez troche .... i zarowno ludzie z ltk i ls i z ng i np maja pretensje do drugiej strony o wojne .... chcialbym tylko wyjasnic jedno ze pa jest z dwoch stron nikt nie jest swiety ... ale mimo wszystko to ng huncilo rozne narodowosci za lvl skile za nic itd ... to nie ltk stopowalo ng w expie ... i zarowno wiele osob ktore sa w ltk jest winnnych temu zarowno jak i ja sam .... bo kiedys bylo w ng i poki mozna bylo robic pa to byla gitara , potem my juz nie w ng to my jestesmy biedni i ng zle ale mimo wszystko przypominam ze tak zajebiste tryzymanie servera i rezim odpowiedzialny jest dorpaz azared i mannow ... prosze o wypowiedzi na ten temat i pierwszy kamienia nie rzuce prtzyznaje sie od razu sam tez jestem winny ale ze glowy np i ng maja pretensje o wojne do ltk to juz mnie zdziwilo ostro !!
Tylko, że to Rotanimod zabił Gurdalla 2 razy za głupie powody, to Rotanimod zaczął tą wojnę przez swoje ambicje. Poza tym o jakim reżimie mówisz, skoro Mannow, Dorpaz, Azared~~ byli retired? Rozumiem tą część LS/ET/Ltk czy jak tam zwał, że chcą walczyć, ale reszta dołączyła, żeby sobie "porządzić".

"Don't forget the success of others doesn't lessen your skills, and jealousy doesn't increase it either"
Brixx
Dedalek jest offline