Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Skrzatorr
Staryyyy teraz żeś dojebał. Panie Toviun aka Fraten. Czy mam poszukać paredziesiąt stron wcześniej twoją wypowiedź co do ataku na Ullvara i masakrze na Partyzanatach? "Gdbyśmy byli przygotowani to inaczej by to się potoczyło" Więc dufanie w sobie proszę odstawić na bok. Pozdrawiam
|
? O.o
Bylbym wdzieczny gdybys mogl znalezc posta z tym moim "uzbrojeniem", bo jakos sobie nie przypominam zebym cokolwiek w tym stylu bym napisal, co do tej akcji na d lair to zawiodl hiszpan wiec bardzo cie prosze zebys zcytowal albo znalazl takiego posta gdzie tak to napisalem;/
Dla mnie poprostu nie bylo dla was tam szans zebyscie w jaki sposob przezyli badz to wygrali, ale nie mowie rzeczy typu iz ja bym tam nie padl na waszym miejscu, poprostu was ladnie nabrali i tyle i to jest powod ze dostaliscie wpierdol a nie powod ze mieliscie 2 bp sd, rzeczywiscie majac wlasnych ludzi jakies 20 osob w trapie ktore byly atakowane przez 50 osob, to ten jeden bp sd czy mf duzo by zmienil, jezeli w grupie jest okolo 20 sorkow lacznie;]