Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yebro
Po 1. to nie my zaczęliśmy tą wojnę,
Po 2. Andi zaczął współpracę z Duskiness dużo wcześniej niż my,
Po 3. głównym powodem naszej decyzji był brak szacunku, wyzywanie i naprawde nieludzkie zachowanie względem Yanka,
Po 4. sprawa została przedstawiona jasno: nikt oprócz ludzi z Gdańska nie jest hunted. Postanowili im pomóc więc oficjalnie dołączyli do listy huntowanych osób,
Po 5. chciałbym podziękować ludziom z Aldory a szczególnie Kłusowi.
Dzięki serdeczne, zawsze uważałem Cię za ziomka.
Pozdro.
|
1. Wy ją zaczeliście ;-). Spokojnie będziemy walczyć do końca ;P
2. Andrzej to Andrzej. My będziemy z nim do końca. Nie sprzedamy sie

.
3. Biedny yanko, biedny ;P. Faktycznie pookradał tyle osób ;p. Powinniśmy go jeszcze przeprosić. Co do wyzywania to powiedz kto zaczął wyzywać w dzień jak odeszliście z gildi. Poul the pall i reszta waszej elity.
4. Hehe spoko. Moge Ci powiedzieć, że to jest dopiero początek. Jest was więcej dużo więcej to jest fakt. Ale faktem jest równiez to, że dobrze wiesz o tym, że i tak nigdy sie nie poddamy ;P. Znasz mnie chyba jeżeli chodzi o to

.
5. Dziękuj, dziękuj masz za co

. Ja też go uważam za ziomka.
@Tomi i Draco
Hehe szkoda mi w tym wszystkim najbardziej Krzyśka bo on był osobą loyalną w stosunku do was do samego końca. Pozdro dla Tomiego. Mam nadzieje, że ty nie byłeś wtedy na Thellionie. Dalej mam dla Ciebie największy respect. Szacunek kolego.
Chciałbym pogratulować wam wygranej walki. Zasłuzonej czy nie, ale wygranej. Pamiętajcie, że to dopiero początek.
Your,
Zwidson.