Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Proler
Dobra, to teraz ja potrzebuje chlopaki pomocy 
Niedawno mialem neo 256- naprawde bylem w szoku, wczesniej mialem 3 innych dostawcow neta i nikt nie byl tak dobry jak neo. Wkoncu nadszedl koniec umowy, ale ja zadowolony popedzilem podpisac kolejna, tym razem 512. Po powrocie do domu, kick, lacze sie patrze, szybkosc 512, no super w godzine juz mam nowa predkosc, fajno. Ide po kanapke wracam, kolejny kick ;o i przez tydzien kick, za kickiem, doslownie nic sie nie dalo zrobic. Teraz sie ustabilizowalo, zero kickow gdyby nie.... TELEFON, gdy ktos podniesie sluchawke telefonu w moim domu automatycznie "neostrada zostala rozlaczona", dogadalem sie z starymi zeby podnosili sluchawke z 5 sekundowym opoznienem zebym wyszedl z expu xD ale to raczej nie jest rozwiazanie. Wydaje mi sie, ze takie kicki sa spowodowane zła konfiguracja czegos, tylko czego?
z gory dziekuje za pomoc.
|
Nie pamiętam na jakich warunkach to działa, ale w niektórych przypadkach jest tak, że jak masz telefon i net z jednego dostawcy i nie dopłacisz na coś tam, to net nie może chodzić, gdy ktoś rozmawia przez telefon. Nie pamiętam na jakich to było warunkach, na jakich zasadach działało, bo to występowało 2-3 lata temu