Zobacz pojedynczy post
stary 22-10-2007, 21:05   #22
Kellerman
Użytkownik Forum

Kellerman's Avatar

Data dołączenia: 12 04 2007
Lokacja: New York
Wpisy bloga: 1

Stan: Na Emeryturze
Imię: John Doe
Profesja: Elite Knight
Świat: Antica
Poziom: 79
Skille: -,.,-
Poziom mag.: 7
Kellerman ma numer GG 5857403
Domyślny

@Wieszok
zwykle takich komentów nie wale ale nie widziałem nigdy żadnej pracy Marcinka więc wybacz.I jeśli ci coś nie pasuje to nie wchodź każe ci ktoś?
daję tutaj pracę tylko do osób które potrafią mi pomóc odpowiednio i wytłumaczyć jeśli coś zrobię.
a od ciebie oprócz słów "dennej" krytyki nic więcej nie usłyszałem...
Może powiedz lepiej jak mam to zrobić poprawnie?

Z tym że Marcin jako takie komentarze pisze jeszcze w normalnie a ty piszesz jakbyś dopiero co z OHP wyleciał i musiał się nad kimś powyzywać pełne jakiś wulgaryzmów itd...nie chce tutaj z tobą jakiś konfrontacji przeprowadzać ale krytyka jest dobra póki jest sensowna...

@down
przepraszam za małą literę...dobrze rozumiem ale ja nie mam pretensji do twojego komentarza fakt trochę głupio moja odpowiedz zabrzmiała
ale nie do końca dobrze wyraziłem swoje myśli... Tak dobrze że skomentuje to osoba nie wiele mająca wspólnego ze sztuką no ale komentarz Wieszoka bardziej mnie zdenerwował niż nakierował na coś...

A i fakt słońce wyszło beznadziejne sam to teraz zauważam

Zabiłem twojego brata a może pomogłem rozbić twoje małżeństwo?nie ważne co zrobiłem napisz mi notkę

JAK WIDZĘ RIPPERA TO MNIE ŻAL ZŻERA.

Ostatnio edytowany przez Kellerman - 22-10-2007 o 21:22.
Kellerman jest offline   Odpowiedz z Cytatem