Zobacz pojedynczy post
stary 22-10-2007, 21:13   #158
Solar271
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 11 05 2007
Lokacja: Szczecin

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Silvera
Poziom: 175
Poziom mag.: 70
Domyślny

ZACZNE OD SAMEGO POCZATKU !!
Czlowiek (nie podam nicku bo byc moze sobie tego nie zyczy) ktory kupil VEGETE OF SILVERE opowiedzial mi jak Asen z 1 ownerem vegeta okradli go z calego EQ i asen je dostal a on wie o tym bo jego przyjaciel gral na OTS i vegeta chwalil sie tam a nie wiedzial ze to jego przyjaciel pochwalil sie ze okradli go i oddal cale eq i itemy ASENOWI. Ja napisalem do ASENA, asen oczywiscie sie wyparl ja uwierzylem asenowi ( zaluje i przepraszam) Ale potem przyszla pora na mnie zaczelo sie to o godzinie 20-21-22 (nie pamietam dokladnie) gdzie VAKE STOOD napisal do mnie ze nie moze sobie poradzic z plikiem ja mu tumaczylem co i jak ale on i tak nie mogl sobie z tym poradzic w koncu TO JA ZAPROPONOWALEM zeby wyslal mi ten plik na maila a ja mu przerobie gdy odebralem powiedzialem mu ze to jakis dziwny plik ale on sprytnie zagadal mnie ze to on przez program to robil moze dlatego sie nie da (wierzylem mu bo to moj kolega) Rozmawialem z nim do godziny 24 mowil o takich rzeczach o ktorych mowilem tylko Asenowi Opowiadal mi o tym ze zaproszony na slub jest itd nasza rozmowa po odebraniu pliku trwala dlugo ( umiem rozpoznac z kim rozmawiam) Bylo pozno powiedzialem ze ide spoac on tez sie pozegnal. Bardzo rano wstalem nie moglem spac chcialem wejsc na tibie wpisalem pasy okazaly sie zle poczatkowo myslalem ze blad robie ale sprawdzilem na tibia com Okazalo sie ze jestem do tylu 2 levele Odrazu wiedzialem ze to HACK zmienilem pasy ( nadal bylo bardzo rano 6-7 h) patrze jestem kolo mojego domku nic nie mam Poszedlem szybko do LIBERTY bay gdzie mialem najwiecej rzeczy przed tym sprawdzilem ostatni LOGAUT byl to logaut pare min przed czym ja wszedlem Patrze a ASEN YOKAR siedzi ( TAK RANO) w DP w ktorym mialem najwiecej rzeczy i cos uklada DLATEGO PISALEM DO NIEGO ZE TO ON nie zdziwilo go to bardzo tylko sie usmiechnal po czym jak zaczelem opowiadac Ludziom ( znajomemu br 30 lev jak asen stwierdzil lize mu dupe ) on powiedzial swoim znajomym i to zaczelo sie rozchodzic I NAGLE uslyszalem historie " TO NIE JA , PRZECIEZ ja TEZ MIALEM HAKA wiec jestem nie winny!! " Przerazily mnie te klamstwa. Nie wierze mu bo to za duzo zbiegow okolicznosci jak na jeden raz Poza tym w ten sam dzien " ktos "mi napisal przeciez ASEN i tak chce grac nowym charem. Nie wierze ci asen a to moj OSTATNI POST TUTAJ chyba ze ktos ma do mnie pytania