Zobacz pojedynczy post
stary 22-10-2007, 21:24   #24
Vanhelsen
Użyszkodnik

Vanhelsen's Avatar

Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau

Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
Vanhelsen ma numer GG 2690575
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kellerman Pokaż post
@Wieszok
zwykle takich komentów nie wale ale nie widziałem nigdy żadnej pracy marcinka więc wybacz.I jeśli ci coś nie pasuje to nie wchodź każe ci ktoś?
daję tutaj pracę tylko do osób które potrafią mi pomóc odpowiednio i wytłumaczyć jeśli coś zrobię.
a od ciebie oprócz słów "dennej" krytyki nic więcej nie usłyszałem...
Może powiedz lepiej jak mam to zrobić poprawnie?
Co mam Ci wybaczyć?... 99% krytyków filmowych/krytyków sztuki pewnie w życiu nie nakręciła żadnego filmu/namalowała obrazu ale ludzie z nimi się liczą. Do krytyki nie potrzebna jest umiejętność wykonania danego dzieła ale umiejętność oceny estetycznej danej pracy, i wybacz, twoje prace są denne estetycznie... nie ogląda się ich z przyjemnością...
A wchodzić ktoś mi zabrania? chyba jeszcze nie...
Wybacz, że moja krytyka jest denna, wybacz, że wrzucasz pracę która nawet nie jest skończona. Chcesz porad, proszę bardzo - Ten zieloniak, co miałeś na celu wrzucając go w takiej postaci w jakiej jest?... bo ja tego nie ogarniam... jeżeli masz zamiar wrzucać prace które nie są skończone to po cholerę w ogóle za to się zabierasz?!! Wytłumacz mi, co ten niedokończony zieloniak tutaj robi...
wybacz, ale ja nie jestem w stanie ci przy tym "doradzać" bo nie ogarniam idei tych prac... mogę pomóc gdy coś ma sens ale bazgranie w fotoszopie ciemnym pędzlem po zdjęciach dla mnie go nie ma...
Co do ostatniego zdjęcia, co tam robi to słońce?... dla mnie ono jest walnięte tam ni z gruchy ni z pietruchy... siedzi dla samego siebie czy jak?... I skoro piszesz, że wcześniej efekt był o wiele lepszy to powiedz mi, dlaczego zamieściłeś tą pracę a nie wcześniejszą?...

@down: wiesz, kocham takich ludzi jak ty... a może by tak jakąś większą krytykę wypocić?...

Ostatnio edytowany przez Vanhelsen - 22-10-2007 o 21:39.
Vanhelsen jest offline   Odpowiedz z Cytatem