Zobacz pojedynczy post
stary 22-10-2007, 21:52   #27
Kellerman
Użytkownik Forum

Kellerman's Avatar

Data dołączenia: 12 04 2007
Lokacja: New York
Wpisy bloga: 1

Stan: Na Emeryturze
Imię: John Doe
Profesja: Elite Knight
Świat: Antica
Poziom: 79
Skille: -,.,-
Poziom mag.: 7
Kellerman ma numer GG 5857403
Domyślny

@Wieszok
chom wydaje mi się ,że jednak nie umiesz czytać ze zrozumieniem.
czy napisałem ci gdziekolwiek i kiedykolwiek że zabraniam ci tutaj wchodzić?no powiedz mi proszę...bo ja sobie nie przypominam.
Chyba ci napisałem ,że jeśli ci się coś nie podoba to możesz
nie wchodzić...
I dalej nie napisałeś mi nic ciekawego uważasz ,że twoja porada jest sensowna? w ogóle nic nie poradziłeś jakie głupie kilka słów ,które nic nie wniosły... i po tym poście nie staraj się zredagować jakiejś porady...nie odpisuj proszę nie chce ,żeby kolejny temat stał się offtopem bo tacy jak ty tylko to potrafią robić. Zastanów się trochę nad tym co piszesz bo jednym to się może wydawać fajne jak na kogoś najedziesz ale to czysty idiotyzm i jak osoba z tak niską wartością ma prawo nazywać mnie zerem?
kiedyś uważałem cię za poważną osobę ,ale powoli zaczynasz bawić się w dzieci neo ,a szkoda.

1)i2) jakbyś nie zauważył co jakiś czas zmieniam wszystkie prace ,jak ktoś powie mi o jakimś błędzie to ją kończę i wrzucam ponownie i czekam aż ktoś wytknie mi następne błędy. wprawdzie cieszę się ,że zadałeś te pytania ale mogłeś powiedzieć co jest w zieleniaku nie tak ,że jest nie skończony?mam niską inwencję twórczą więc staram się ją rozwijać poprzez rysowanie może gdybyś powiedział mi od razu co muszę dokończyć to nie wynikła by z tego rozmowa na całą stronę.
"A wchodzić ktoś mi zabrania? chyba jeszcze nie..." nie wiedziałem jak zinterpretować to zdanie gdyż nie było jasno napisane.
Wprawdzie nic do ciebie nie mam ,ale pisanie ,że ktoś jest zerem biorąc pod uwagę jakąś część wypowiedzi ,jest głupim posunięciem.

Zabiłem twojego brata a może pomogłem rozbić twoje małżeństwo?nie ważne co zrobiłem napisz mi notkę

JAK WIDZĘ RIPPERA TO MNIE ŻAL ZŻERA.

Ostatnio edytowany przez Kellerman - 22-10-2007 o 22:27.
Kellerman jest offline   Odpowiedz z Cytatem