Zobacz pojedynczy post
stary 22-10-2007, 22:49   #164
Solar271
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 11 05 2007
Lokacja: Szczecin

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Silvera
Poziom: 175
Poziom mag.: 70
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Luki_Asen Pokaż post
po 1Ten noob co qpil vegete przyznal sie, ze to nie ja go okradlem i mnie przepraszal... ta historia dawno sie rozstrzygla.
po 2 Niewiem skad hacker wiedzial takie rzeczy.
po 3 Hacker nie tylko do ciebie pisal o tym pliku, do wiadrociaga tez z ta historyjka wyskoczyl, lecz on nie jest tak glupi i naiwny jak ty.
po 4 Niby po co mialem hackowac 72ms?? co tam moglo byc. Napewno nie bylo to warte 132ek i 112rp.
po 5 Jakbym byl to ja to bym sie przyznal i tak juz tu nie gram i ten swiat mi wisi.
po 6 Jakbym byl taki pro evul hacker i niby ojebalem vegete( bylo na nim full eq+300k w gp) czemu chodzilem w takim slabym eq?
ASEN DARUJ SOBIE OKAZJE MIALES TO WYKORZYSTALES i moze dlatego to zrobiles bo wiedziales ze ci to wisi bo i tak tu nie grasz? Juz mnie to nie obchodzi A o tym o czym z hakerem rozmawialem mogles wiedziec tylko ty!! I nie rob ze mnie klamcy bo to ja stracilem ALL wiedziales ze mam EQ z rekina u siebie i wiedziales ze mam sporo kasy wiec wykorzystales sytuacje a z siebie zrobiles NIEWINIATKO A tych zbiegow okolicznosci miales za duzo i w wielu przypadkach zebym mogl ci uwierzyc
**FAKT POTUS SHAKOWANY ALE PRZEZ BR JA PRZEZ PL a to juz swinstwo !