Zobacz pojedynczy post
stary 23-10-2007, 02:08   #86
Rotherdamie
Użytkownik Forum

Rotherdamie's Avatar

Data dołączenia: 19 09 2007

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Nerana
Poziom: 44
Skille: co cie?
Poziom mag.: 38
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez >>>Mazix<<< Pokaż post
Nazywasz się bogatym, bo dobrze sie rozgościłeś pod mostem? Zal...

@edit
tak, cieszę się, że PO wygrało, jak zauważyliście, kaczory swojej kiełbasy wyborczej nie spełniły ani troszkę.
@down
Man, ja tez nie pochodze ze śmietnika wierz mi ; ]. Dobrze że nie mieszkam w tym mieście co ty. Pewnie chodzisz po ulicy i wrzeszczysz jaki jestes "bogaty".

@edit2
niestety u mnie, na lubelszczyźnie, pis nadal panuje :/
Normalnie żal.pl . Zobaczymy ile PO spełni swojej kiełbasy. Wtedy też każdy sie cieszył ,że PIS wygrał i prosze jakie nagłe niezadowolenie z rządów. Co do tego czy on jest bogaty - zauważ ,ze dał jedną bardzo skromną wzmiankę o tym czyli sie nie chwali. Pilnuj żeby tobie kasy nie zabrakło (kapitalizm jest hehe) , a nie nasmiewasz sie z kogos kto juz ja ma. Każdy człowiek jest bogaty na swój własny sposób np. ktoś ma fotel w domu i mieszka w dzielnicy slamsów,a postrzega to jak np. luksusowy apartament.
Cytuj:
Sam sobie odpowiedziales, teraz jeszcze przyjrzyj sie ile tej korupcji zlikwidowali.
Ja tylko dokończyłem argumentacje własnymi przemyśleniami. Nie wiedziałem ,że potrafie dyskutować sam ze sobą - to bardzo rzadka cecha ,którą psychiatra powinien zbadać. A co do korupcji - bardzoooooooooooooooooooooooooooooooooo dużo xD. Co za osoby tą polską rządziły? Kwaśniewski lubił wypić, Kaczyński nie zna hymnu no poprostu wzór dla młodego patrioty.

Ostatnio edytowany przez Rotherdamie - 23-10-2007 o 02:17.
Rotherdamie jest offline   Odpowiedz z Cytatem