Zobacz pojedynczy post
stary 23-10-2007, 07:50   #183
Solar271
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 11 05 2007
Lokacja: Szczecin

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Silvera
Poziom: 175
Poziom mag.: 70
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez DeGlord Pokaż post
Gnoju- bo innego okreslenia mniej wulgarnego nie znam, o to tym/tymi zdaniami potwierdziles ze jestes albo glupim dzieckiem majacym 12 lat albo jestes cholernie niedowartosciowanym i uzaleznionym od tej gry hmm jakby to nazwac..(bo niby masz 18 lat) no niech bedzie.. czlowiekiem...

Za ten pogrubiony text jesli bys nie mial hacka na tibia.com bys mila juz jednego ablo wiecej dwdow gnoju.
Twoje odzywki wskazuja na biedne dziecko ktoremu zabrali lizaka jesli nadal chcesz tak postepowac to powodzenia.. wazne ze ty nie skonczysz pod sklepem, przeciez jestes bardzo madry i wogule joł zią
HEHE no np jakich ? Hakuje mnie kolega bez oporu przyjmuje plik
Wiec nie mow mi ze ich nie mam ;] Poza tym "Gnoju" to chyba raczej do ciebie pasuje Ale nie martw sie tatusiowie ci doradza jak sie odgryzc ;] PS. ciebie nie lubie najbardziej ^^
I to temat o haku wiec po co niektórzy wyskakuja z tekstami typu NIE MASZ DOWODOW to logiczne ze ich nie mam bo nie siedzialem kolo asena jak mnie hakowal i nie robilem mu zdjec. Ale mi wystarcza same fakty a jest ich duzo zeby twierdzic ze to on. A wy jakie macie dowody ze to NIE ON? nie no 132 lev to nie hakuje hmmmm mylicie sie nawet 132 chce sie wzbogacic a ze asen odchodzi z silvery o tym bylo dosc glosno wczesniej