Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ciri the Witcher
Ta akcja trwala od 23 do 2:30... udupilismy bo wielu z nas musialo dac loga z powodu szkoly albo pracy.. bywa  dla mnie przyjebane bylo robienie akcji o tej porze, ale nie posluchali.
@Dojscie do wanted
Fakt, to trudna sprawa...
Zaplacic 200k (sirmaciek) albo 500k (sirkiks <- co do tego nie wiem czy to prawda) to niebywaly wyczyn.
|
Juz nie chce mi sie pisac jak bardzo jest sfrustowany czytajac twoje posty, no ale coz zrobie to dla Ciebie, wkoncu jestes tak wielka osobowoscia na tym swiecie, ktora wie wszystko najlepiej

1. Nigdy nie placilem nikomu za wejscie do Wanted (moze u was w gildi panauja takie zwyczaje) ale aby znalesc sie w Wanted nie trzeba placic, poprostu musisz sobie na to zasluzyc.
2. Punishersi to jedna wielka lapanka ludzi, ktorzy sie nie znaja,nie rozumieja,etc. No ale coz to nie moj problem.
3. Co do bitwy na Cyclo: nikt wam nie kazal tam wychodzic, to nie nasz problem ze macie prace/szkole. My tez mamy ale jakos potrafimy sobie to rozporzadzic.Zjebaliscie sprawe i tyle, coz po raz kolejny baty.
Jedyne co wam wychodzi to stanie w trapie przez 5 h i anoz ktos wpadnie

No coz ale tak bedzie ciezko wygrac wojne z nami
Wiec Mr.Fea Umarth przestac pieprzyc bzdury o mnie, o tym ze czasu nie mieliscie etc Mogliscie wybiec na pustynie i bysmy krocej powalczyli. ale po raz kolejny powtarzam : To WY WYBRALISCIE TA MIEJSCOWE, wiec mogliscie pomyslec ze my zawsze sprobujemy

Wkoncu wyciagnelismy juz pare lekcji z porazek

No chyba starczy, za chwile mam wyklad wiec C ya