Zobacz pojedynczy post
stary 23-10-2007, 22:40   #10
Rycerski Cinek
Użytkownik Forum

Rycerski Cinek's Avatar

Data dołączenia: 21 02 2006

Profesja: Elite Knight
Świat: arcania
Skille: 85/85:O
Szczęśliwy

Cienie sie odezwal!!!!!!!1111
O ja cie!! Myslalem, ze ty nie wiesz co to tibia.pl xD.
A na temat to w ogole mnie kiedys jaralo, jak przywalilem za 25 w minosa z katany i po ostatnim upie wole patrzec, gdy moj ecik wali za 300 w hydre ;f. Rook sie zmienil, ludzie ktorzy chca byc fajni myslac cos typu "patrz mam 9 lefel!!1 i co?! myzlirz pefnom sze nie fem gdzie statua com? ómem uzywac alta!!1 SHIFT tesz. jestem cul mam 9 lefel i bije z speara w minosy i czyszczem mh w 10 sec a rekorT to 9.67sekunty i mamy turnieje z nobami na 2 lef~ o to kto zabija szybciej rota i fógule tom ja wiem jak wyjsc ale se mysle ze jestem fajny jak nie wyjde bo ludzie co graja dlugo i duzo o tibi wiedza to sa teraz na rooku i sa fajni to tez taki chce byc

Ok koniec noobostwa w tym temacie z mojej strony.
Tez zauwazylem, ze zbyt wiele osob wbija 9 lvl na rooku i nie da sie z tym nic zrobic , ale niech se graja, moze kiedys zauwaza, iz to ze nie wyjda powoduje w ich zacofanie w rozwoju i przestana grac!!
ale mazenia . Mialem kiedys zamiar zrobic cos w rodzaju twego tematu i se odpuscilem bo to i tak nie pomoze. Graja i beda grac ludzie, ktorzy sie coraz szybcije ucza (az za szybko) i mysla ze gdy maja rookstayere to cos osiagneli. Ehh ta tibia ;o.

Mój album

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Piterownik Pokaż post
Zależy od skryptu...
xD

Kiker - Kik
Rycerski Cinek jest offline   Odpowiedz z Cytatem