Haha! Człowieku! Zastanów sie co Ty piszesz ! Takich bzdur dawno na forum nie widziałem.
To że Ci koleś Eq ukradł to jest tylko i wyłącznie Twoja wina! Boże jeśli nabierasz się na takiego typu wkręty to gz inteligencji.
Cytuj:
A jednak Cipsoft tego nie robi. Czemu? Hakerzy mają łatwy dostęp i nas hakują, a my musimy dłużej grać żeby coś osiągnąć. Premium się kończy więc kupujemy drugie. A WSZYSTKO TO KASA DLA CIPSSOFTU. Moje konto pewnie zostało zhakowane od środka, czyli z serwera Cipsoftu a po co to było potrzebne hakerowi. Proste aby sprzedać kasę i wyposażenie za prawdziwe pieniądze na aukcji.
|
Taaa.. wiesz taka jest prawda że to CipSoft hakuje konta graczy żeby sprzedawać itemy na allegro

. Na pewno na tym zarabiają kupę szmalu, szczególnie jak tracą graczy.
Cytuj:
- Czemu tak długo trzeba ćwiczyć żeby naprawdę grać i poznawać Tibię
|
Taka gra. Tego nie zmienisz. Jeśli Ci się nie podoba to nie graj! Proste. Jak chcesz 9999lvl i skile po 66666 to pograj na OTS.
Cytuj:
- Czemu nie można kupować sms-em wyposażenia które jest bardzo drogie za tibijskie pieniądze.
|
Allegro Ci nie wystarcza ? Itemy za SMSy byłyby kilkanaście razy droższe niż a allegro.
Cytuj:
- Czemu tak słabo zabezpieczają konta i to te premiowe
|
Konta premiowe ? Kiedyś tylko posiadacze pacca mogli wyrobić r-key. Gdyby wprowadzono te Twoje kody myślisz że gdy haker będzie miał dostęp do konta z Tibii to nie będzie miał passów do maila ? Skoro i tak będziesz na niego codziennie wchodził?
To że Ciebie hakneli to jest tylko i wyłącznie Twoja wina! Nie CipSoftu, nie moja, nie Bin Ladena, nie antywira ani nikogo inego! Jest to Twoja wina bo gdybyś uważał, czytał poradniki, używał mózgu to by do tego nie doszło. Ja z Tibia mam doświadczenie od ponad 3 lat i jakoś ani razu haka nie miałem. Tez grac nie umiałem ale jakoś sobie radzę.
Można by wymieniać wiele takich żałosnych powodów i spekulacji na temat Twojej utraty konta ale mi się nie chce. Jesteś po prostu śmieszny!