Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jompi
. Tak dociągnąłem do 50 lewela
|
zastanawiam sie jak mozna wbic 50 lvl w 8 miesiecy grajac 10h dziennie...
Cytuj:
wtedy gdy spokojnie stałem ćwicząc przybiegł jakiś z150 lewelem i mnie zabił. Gdy się odrodziłem stwierdziłem, że przy takim lewelu już dużo straciłem musiałbym odrabiać ze trzy dni skile, ale to nic. Ten co mnie zabił żądał ode mnie kasy i groził że mnie znowu zabije.
|
stawiam dyche ze mu wczesniej nawrzucales
Cytuj:
W Marcu 2007 roku wiedziałem już, że są serwery na których nie można się zabijać, pomyślałem że to coś dla mnie i zacząłem grać na Candii.
|
ostroo, po roku kapnac sie ze sa servery non pvp, wyglada na to ze ty jestes typem gracza ktory tlyko napierdziela exp i skile a cala otoczke ma gdzies...
Cytuj:
powiedział, że został zhakowany i jak mu pożyczę swoje eq to wygra jakiś zakład i będzie mógł odkupić swoje wyposażenie. Jak naiwny pożyczyłem mu Tarcze(Mastermind Shield warta 160k) spodnie (Golden Legs warte 160k) i buty (Boots of haste warte 40k) a ten powiedział że mi ich nie odda.
|
a to sie po prostu nazywa NAIWNOŚĆ
Cytuj:
Zmieniłem antywirusa z Nod 32 na Arka Wir
|
zaden antywirus nie wykryje ci keyloggera
Cytuj:
postacie które nie mają wyposażenia, czyli też zostały zhakowane.
|
a moze sie komus znudzily, moze ktos skonczyl grac, huh?
Cytuj:
Czemu Cipsoft pozwala na takie praktyki.
|
nie pozwala... jakbys czytal regulamin to ... a tak, zapomnialem ze ty angielskiego nie umiesz (kto ci konto zrobil?)
Cytuj:
Zabezpieczenie kont jest słabe
|
Cytuj:
Można to zrobić w tak prosty sposób, że kupując Premium zmienia się sposób logowania. Na maila przysyłają ci tabele kodów, a podczas logowania jesteś proszony o jakiś kod z tabeli i tylko właściciel może wpisać poprawny kod.
Ostatnim kodem zatwierdzasz wysłanie nowej tabeli. Wszystkie operacje opierają się o zatwierdzenie kodem z tabeli.
|
jakbym za kazdym arzem mial sie logowac przez 2 minuty to bym mnie szlag trafil chyba
Cytuj:
A jednak Cipsoft tego nie robi. Czemu?
|
niech zgadne... to beznadziejny pomysl?
Cytuj:
Hakerzy mają łatwy dostęp i nas hakują,
|
jezeli ty niczego nie zrobisz - ZEROWY, mi to wystarcza, a jezeli tobie nie to juz jest twoj problem
Cytuj:
- Czemu tak słabo zabezpieczają konta
|
to TY słabo zabezpieczasz swoje konto
Cytuj:
- Czemu tak długo trzeba ćwiczyć żeby naprawdę grać i poznawać Tibię
|
jak juz wspomnialem wczesniej, ty jej raczej nie poznajesz...
Cytuj:
- Czemu nie można kupować sms-em wyposażenia które jest bardzo drogie za tibijskie pieniądze.
|
pomyślmy... moze dlatego ze to tez beznadziejny pomysl?