Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gruhard
szukam sensu w tym co piszesz- nadaremno. takich jak ty, to ja zjedam z rana w kanapce. nie odpisuj, bo robi się nędzna kłotnia, a ani ty smieszny nie jestes (mimo ze chcesz), ani ja (nie staram sie, ale ty to tak odbierasz).
Czy jestem pro? Nie, ale zawsze od takich jak ty bede uważał sie wyżej, więc nie ośmieszaj sie ironizując w ten sposób.
"ZAL.PL"? -twoje powiedzonka są na poziomie 'jestem maciek i lubie rozwalać głową cegły'
@bongo team: Zabijcie w koncu kogos 100+, czekam na dalsze sukcesy i filmy
@IridiaCarlinPk: Ty co uważasz się za takiego mistrza peka... Tak ty i ci twoi bracia silni są tylko w kupie, na 1sqm... Zjeżdżacie szwedów, a prawda jest taka, że walicie konia jak zobaczycie ich na ekranie ;
|
no no gz posta!
@Twoje wypowiedzenie o moim Kuzynku...
dojebałeś jak dzik w sosnę w dębowym lesie.. Akurat mój Kuzyn zabił już tyle ludzi na Iridii że mógłbym 200 stronicową książkę o nim napisać.. i to całkiem ciekawą... chyba nie widziałeś filmiku o nim i do tego go nie znasz o czym świadczy Twoja "wiedza".. ale dobre to masz! fajnie napisałeś fajnie, w ogóle sie nie śmieję więc pozdro...(ironia pls)
Może i bijemy w grupie, zabijamy szwedów ale polaków też, w grupie 20-lvlowych postaci czyli jesteśmy źli i w ogóle. Od kiedy pamiętam to kilka razy tylko kuzynowi się zdarzyło FE postawić

zgranie mamy na pewno lepsze niż na niejednej wojnie jakichś h-lvlowców(mówię ogólnie), więc przemyśl swoje posty
pozdro i poćwicz
kthxbye