Zobacz pojedynczy post
stary 24-10-2007, 20:51   #14
nUUBBa
Użytkownik Forum

nUUBBa's Avatar

Data dołączenia: 09 04 2007
Lokacja: Port Hope

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kolonazbaq
Profesja: Elite Knight
Gildia: Barnacles
Świat: Astera
Poziom: 116
Skille: 88/83
Poziom mag.: 7
Domyślny

MUAhuah !!!

Gościu jak to czytałem to srałem wręcz ze śmiechu Wydrukuję to i pokażę kolegom. W ogóle to chyba w podpisie zrobię sobie link do tego tematu. Roxor jesteś ahahhaha.

1. Logowanie trwające 2 min., jesteś na PoH, walisz GSa, kick, życzę miłego logowania 2 minuty na kicku z GSem na karku, GZ GENIUSZU !!!
2. Cipsoft ułatwiający hacki ? Zastanów się człowieku co ty piszesz. Hack = w 90% przypadków rook, retried, delete konta przez właściciela. To ma być interes dla CIPek ? ......... żałosne

3. Na moje oko, shakowali konto dzieciaczkowi, a ty rozgoryczony zwalasz winę na wszystko i wszystkich tylko nie na siebie. Znam paru 200+ lvli posiadających grubo ponad 30kk w cc, nigdy nie mieli haka, ale nigdy też nie wchodzili "z ciekawości" na strony tyou Tibiabot NG, TBI GG, freePremiumAccount.noobie.prv.pl ......

4. Grubo ponad rok gry na 50 lvl i zakładam, że skille po 80. Wyczyn ahushaushuahsuhaus Ile straciłeś 400k - 500k ??? Przy dobrym huncie na demkach 12h grania, Banuta 2-3 tyg. grania, mintwallin 2-3 tyg. grania itd. itd. itd. ..........

5. CIP pilnuje acc/pass, gracz mający 100 lvl kupi next PACC chce huntów na demcac (pacc area), chce dużo hp/many/czarów, zapłaci. Gracz shakowany odejdzie wpisdu.

6. Masz dwa wyjścia nobie, bo inaczej nazwać ciebie nie mogę:

A) Geniuszu Tibii, nie właź więcej na free pacc naiwniaku prv pl, nie ściągaj bota, nie korzystaj z Tibii w kafejach, u kumpli, nie odbieraj e-maili z załącznikami od nieznanych osób, poczytaj poradniki o grze, bo w 8 miechów 50 lvl to ja bym się wstydził przyznać,500k to gówno nie kasa tym bardziej w 8 miechów, ja mam rp 2,5 tygodnia lvl 41 skille 72/56, eq + kasa + itemy 230k+ .............twój wynik wręcz poraża i nie wiem za czym płaczesz ..........
Format C:/ , dodatkowo format [[[mózg]]], nie używaj tibia.pl bo tacy totylko na kochamy sie nabierac my naiwniacy łykamy jak młode pelikany pl
C) Cmoknij się w pępek i idź spać, albo idź graj hamleta haha

Pozdro ZIOOOOOM, ale jazda ahahhah noob.pl herzlich wilkommen
Originally Posted by Makrooo
.:: I am not nothing without tibiabot...xDD ::.
nUUBBa jest offline   Odpowiedz z Cytatem