Zobacz pojedynczy post
stary 24-10-2007, 23:01   #17
Times
Użytkownik Forum

Times's Avatar

Data dołączenia: 26 03 2005
Lokacja: Wrocław

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Guardia
Poziom: 44
Poziom mag.: 45
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez nUUBBa Pokaż post
A) Geniuszu Tibii, nie właź więcej na free pacc naiwniaku prv pl, nie ściągaj bota, nie korzystaj z Tibii w kafejach, u kumpli, nie odbieraj e-maili z załącznikami od nieznanych osób, poczytaj poradniki o grze, bo w 8 miechów 50 lvl to ja bym się wstydził przyznać,500k to gówno nie kasa tym bardziej w 8 miechów, ja mam rp 2,5 tygodnia lvl 41 skille 72/56, eq + kasa + itemy 230k+ .............twój wynik wręcz poraża i nie wiem za czym płaczesz ..........
Format C:/ , dodatkowo format [[[mózg]]], nie używaj tibia.pl bo tacy totylko na kochamy sie nabierac my naiwniacy łykamy jak młode pelikany pl

Pozdro ZIOOOOOM, ale jazda ahahhah noob.pl herzlich wilkommen
O widzę że kolega nie widzi życia oprócz Tibii. To że zrobił 50lvl w 8 miechów to co ? Może nie siedzi tyle przed kompem co Ty. Ja robiłem 41 lvl przez ponad rok. Z dużymi przerwami. Nie grałem codziennie ale czerpałem przyjemność z tej gry. Tego po Tobie niestety nie widzę.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jompi
teraz trochę o sms-ach. Zobaczcie jakie horendalne ceny za GP trzeba płacić aby kupić wyposażenie, przeliczcie teraz ile to kosztuje na złotówki 1C = 3,5 zł na aukcjach internetowych. Hakerzy, bo jak myślę tylko tacy sprzedają na aukcjach, zarabiają niezłe pieniądze. Kto z graczy mozoląc się ciuła GP zbiera i potem je sprzedaje? Jest zasada łatwo przyszło łatwo poszło. Natomiast gdyby można było kupić sms-em za 3 zł zbroję albo inne wyposażenie to po pierwsze nikt by nie kupował CC na aukcji a powtóre, nikt by go nie hakował kont bo i tak nic z tego by nie miał (myślę o hakowaniu serwerów od środka a nie pasów gracza)
Po1: Wbij sobie to do swojej główki że CipSoft Ciebie nie zhakował! Im NIE JEST potrzebne Twoje konto. ONI TRACĄ NA HACKACH!

Po2: CipSoft ma wprowadzi itemy za SMSy ? GZ pomysłu! Jeśli sprzedawanie itemów i rzeczy z Tibii za rl pieniądze będzie legalne to taki handel sie tak rozpanoszy że Tibia zabije sama siebie od sierotka, a CipSoft na tym nic nie zarobi. Czemu ? Wydał byś 3 ojro za P-stea ? Nie sądzę. Za 3zł możesz kupić 10k, a co za tym idzie trochę zaoszczędzisz.

Po3: Zarobić niezła kasę na Tibii sprzedając itemy i kasę które zbiera się samemu w grze nie jest trudną rzeczą. Wystarczy trochę większy lvl i odrobina umiejętności. Ofc dużo itemów na allegro pochodzi z hacków ale nie przesadzaj.

Po4: CipSoft ma dobre zabezpieczenia serwerów. Jak by mieli kogoś wybrać to czemu nie wezmą takiego MDW albo innego wysokiego lvl ? Na niem więcej by zarobili rozumując w Twój sposób. Czemu akurat padło na Ciebie ?

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jompi
ale zobaczcie wyniki z głosowania, większość chciała by mieć lepsze zabezpieczenia poczas logowania.
Większość nawet nie czytała tego co Ty napisałeś bo to długie i kiepsko się czyta. Z reszta bez względu na sytuacje każdy chciałby żeby jego konto było lepiej chronione.

Ostatnio edytowany przez Times - 24-10-2007 o 23:04.
Times jest offline   Odpowiedz z Cytatem