Zobacz pojedynczy post
stary 24-10-2007, 22:40   #221
Lisa
Użytkownik Forum

Lisa's Avatar

Data dołączenia: 01 10 2007
Lokacja: Poznan

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Gildia: Arche
Świat: Trimera
Lisa ma numer GG 8157550
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ascaron Pokaż post
Zmierzam na drogę druidowi ,ale czy nie będzie mi brakowało czarów ofensywnych jakie wymieniłem wyżej?? i co do rodów i wandów,a mianowicie mówię o tempreście i o Inferno czy bardzo będę tracił na tempreście ponieważ ma tylko jedną kratkę zasięgu i mam zamiar grać tylko na razie na FACCU.Więc co lepsze na FACC SORC CZY DRUID??

no ja osobiscie uwazam ze druid. Zanim na faccu osiagniesz lvl do robienia sd to chyba troche minie (moge sie mylic oczywiscie bez urazy) a uszki to 24 lvl i pyk pyk i robisz ;D no ja ci doradzam druidka sama jestem druidem jak co moge ci sluzyc pomoca ;D bez podtekstow
aj zapomnialam o wandach i rodach no ja uwazam ze to wsio rybka ;o jak chcesz zadawac obrazenia z daleka kup runki ;D dla mnie tempest the best hehe

a tutaj wiadomosc do pana Piotrka Marycha... powiedz mi grales kiedys druidem? wnioskuje, ze nie. Ja od 40 lvlu bylam zabierana juz na polowanka wiec uwierz mi nie trzeba 100 lvlu...

Ostatnio edytowany przez Lisa - 24-10-2007 o 22:45. Powód: dodalam cosik
Lisa jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.