Zobacz pojedynczy post
stary 25-10-2007, 00:30   #12
Bykunn
Użytkownik Forum

Bykunn's Avatar

Data dołączenia: 03 07 2006
Lokacja: Tomaszów Mazowiecki

Stan: Na Emeryturze
Bykunn ma numer GG 6050652
Domyślny

@Piotrek Marycha
O jakiej Ty wyrozumiałości mówisz ? Jeśli płace to do cholery czemu mam być wyrozumiały ... Jeśli mam być narażony na kicki/freezy/lagi to po kij mam płacić ? Żeby Cipostfo mogło wyżyć ? Sorry, ale to co prezentujecie to podchodzi pod PCK albo Caritass. Bo klient(nabywca pacca) ma prawo wymagać określonej jakości usługi w zamian za ciężko zarobione pieniądze. I proszę Cie, nie mów mi o wyrozumiałości, bo ja moge powiedzieć : " Daj mi pieniądze za robocizne i materiały, a ja zastanowie się czy zrobić Ci dach porządnie czy pozostawiać w nim dziury".
@Ripper
Ty chyba nie pojmujesz, że przykład z rowerem jest jak najbardziej uzasadniony. Bo czy Cipsoft nie jest zobowiązany do świadczenia nam usług bez freezów etc ? No wydaje mi się, że jednak jest....
Mógłbym pisać jeszcze długo i wymieniać się z Wami argumentami, ale nie widzę w tym sensu, ponieważ "każdy ma swoją rację", także jeśli Wam odpowiada to co robi Cipsoft to ok, ale nie naskakujcie na ludzi, którzy pragną tylko wyrazić swoje subiektywne opinie.

/Yours Bykunn

Ostatnio edytowany przez Bykunn - 25-10-2007 o 00:32.
Bykunn jest offline   Odpowiedz z Cytatem