Zobacz pojedynczy post
stary 25-10-2007, 08:22   #14
ripper
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 08 2004

Stan: Na emeryturze
ripper ma numer GG 3603576
Domyślny

Cytuj:
A ty chyba masz problemy ze zrozumieniem metafory...
Ja tu nie widziałem żadnej metafory.
Cytuj:
Skoro
ktoś zapłacił za pacc ma prawo wymagać i ty nie masz prawa nazywać go frajerem to raz.
Jeśli ktoś uważa, że to za co płaci jest kiepskie, a dalej płaci, to jest frajerem.
Cytuj:
Bo czy Cipsoft nie jest zobowiązany do świadczenia nam usług bez freezów etc ?
Gram w Tibię od trzech lat, regularnie płacę od około dwóch. Lagi z nieswojej winy miałem jakieś kilkanaście razy przez cały ten okres. To dość normalne jak na grę, za którą płaci się tak śmiesznie mało. Nie odróżniasz CELOWEGO działania od przyczyn zasadniczo niezależnych. CipSoft nie odłącza cię od gry dla zabawy, zapewniam. To dla nich nie jest komfortowa sytuacja.
Cytuj:
Mógłbym pisać jeszcze długo i wymieniać się z Wami argumentami, ale nie widzę w tym sensu, ponieważ "każdy ma swoją rację"
Ja przedstawiam swoje, ty swoje. Na tym polega dyskusja. Skoro możesz pisać długo, to pisz, a ja skontruję.

Podsumowując:
Jeśli ktoś płaci, mając świadomość, jaka jest sytuacja, a potem płacze, że ma lagi, to jest głupi. Nie chcesz mieć lagów - nie graj, to dość proste rozwiązanie. Musisz brać pod uwagę to, że CipSoft to nie cudotwórcy i nie zawsze mają na to wpływ.
ripper jest offline   Odpowiedz z Cytatem