Cytuj:
Oryginalnie napisane przez krzysheak
Zunri chyba najlepiej rzadzil serverem w historii tibii... taka prawda, na
xerenie gdzie gram vuminaku ktory jest noobem jak stad do las vegas nie wbilby nawet 100 lvla a co dopiero 150 ... do tego jest jeszcze masa noobow takich jak tonerro, gilar, rangorak knight, safi askara, nevizus, gattor soreth, meemento, pepe van corsarz itp... reszty juz mi sie nie chce wymieniac.
Oczywiscie nie mowie ze jestem jakis pro ani nic w tym stylu, nie zalezy mi na respekcie takich ludzi jak ty, staram sie tylko powiedziec ze lvlowanie na askarze jest proste jak nie wiem co wlasnie dzieki zunriemu ktory dal polaczkom mozliwosc grania na dobrym serverze pvp z duza iloscia osob online.
A ty na niego najezdzasz... Pamietam jak kiedys robil pa i co z tego? Moge dac x przykladow innych serverow gdzie takie pa jak na askarze bylo przez 1-2 dni jest na porzadku dziennym.
|
Od Safi/ Gattora/ Meementa to spier**** oke ?
@
Sorrka ze wtracam sie do klotni, ale juz nie moge na to patrzec. Krzysheak czy ch*j wie jak to sie pisze, czy ty nie umiesz normalnie napisac tylko zaraz wyzywac na rodzicow itp ? Co z tego, ze Igor ma 68 lvl ? Moze miec i 8 lvl i bedzie mial wiecej kultury niz Ty.
A co do tej akcji na vent to oni tam byli w 4 i ubijali 80 knighta to sie nie dziw ze go zlozyc nie mogli jak bylo 3 knightow na 60-80 i jeden ed z 55 lvl ;'o