Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Petersaber
a Zaknafein Do`Urden (taa, czytałem trylodię Mrocznego Elfa, ona rulezzzz)
|
My favo P.S. to nie trylogia to saga ^^

ja znam tylko 7 ksiazek o Drizzcie
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Petersaber
jak zwykle musi się wyżyć w Necie.... obelgi i przekleństwa przenieś do gier tam, gdzie możesz się wyżyć na Single Player Mode, dobrze??
|
Po piersze primo: uzylem tylko okreslenia debil (w stosuknu do autora) i ****a (wyrazalo moje zdegustowanie tym ze taki czlowiek jest tak prymitywny)
Po drugie primo: znowu.... wiem ze znowu ale sam przyznaj... czy Ciebie tez szlag nei trafia jak widzisz takie "akcje" ? (blagam powiedz ze 11 byles po prostu ubrany w biel i czerwien co najwyzej)
Po trzecie primo: fakt faktem to forum jest o Tibii, a ja sie wzialem za jechanie po "patriotach". Jesli kogos to urazi to wybaczcie (ofcoz to sie nie tyczy tych co sa przezemnie obrazani, wy mi mozecie naskoczyc

)
Po czwarte primo: "w necie" pisze sie z malej litery, prawda jest taka ze w internecie kazdy jest mocny, ale uwiez mi ze tak samo tepie "patriotyzm" na rl za to ze ludzie maja gleboko w powarzaniu tych co polegli za to zeby takie sk...(opanowuje sie) tacy ludzie mieli dzien wolny od pracy... najbardziej nie lubie takich... ludzi ktorzy jeszcze w swieta narodowe robili imprezy (jak kurna jego mac w dniu zmarlych, to juz mnie sasiad zagiol)
Po piate primo: temat prosze zmienic na
patriotyczna masakra pila mechaniczna-czyli o tym jacy polacy sa boscy.
EOD a jesli sie Petersaber obraziles to mozesz mnie pozwac do sadu ostatecznego

dobranoc bo ledwo zipie ^^