Zobacz pojedynczy post
stary 26-10-2007, 00:27   #1935
_schneider_
Użytkownik forum

_schneider_'s Avatar

Data dołączenia: 26 02 2007
Lokacja: polska

Stan: Początkujący
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: 0o
Świat: o0
Poziom: 0o
Skille: o0
Poziom mag.: 0o
Domyślny

hoho dawno tutaj niepisalem, wiec troche umieszcze moich wypocin i powiem co zauwazylem

w sprawie archina (dawniejszego xivoza) nie wiem po co wogle dyskutujecie, chlopak ma pieniadze to sobie kupil postac. Wychodzi z was tylko zwykla zazdrosc, bo on ma a wy nie. Tak tak bedziecie teraz komentowac ze tylko nooby kupuja postacie itp. ale nooby nie wbijaja tyle expa co on wbil od kupna postaci. Wogle co was powinno interesowac, nabyl prawa do archina to moze glosic wszem i wobec ze to jest on a nie kazdy ma jakeis zale i ze nie ma prawa przypisac sobie tej postaci. Powodzenia w dalszym expie !!

smiejcie sie ze z niego to rolnik czy cos, po ile wy macie lat ? Jestem przekonany ze jego dom wyglada o niebo lepiej od waszego ktory sie znajduje w "miescie" dajcie spokoj. Smiejecie sie z jego postow ? Dla mnie bardziej sa zalosne posty kiroya ktory pisze ze jest skacowany czy cos, Kiroy ile Ty masz lat zeby tym sie chwalic na forum ? Nie wiem jak innych ale naprawde mnie nigdy nie interesowaly czy Ty jestes skacowany czy zmeczony po melanzu tylko interesuje temat obsidi, wojny panujace na tym swiecie itp. Tak samo kiroy piszesz ze Ty jestes taki dobry dla polakow Tu moge zaprzeczyc masz troche na sumieniu w tibi za wyludzanie itemow ... tego dla mnie nie mozesz zaprzeczyc. Oczywiscie nie wjezdrzam tutaj na Ciebie czy cos tylko mowie jak to u mnie wyglada, a chyab tutaj moge wyrazic swoje zdanie

co do suva ... Wogle jestes dobry chlopak Pamietam jak kazdy mial do Ciebie zale ze nie bierzesz udzialu w wojnie itp. teraz sie czepia ze wylogoawles ... to jest poprostu chore. Hmmm chociarz zapomnialem, tutaj polwoa forum jest super pro graczami ktorzy jak by znalezli sie w Twojej sytacji zniszczyli by wszystkich solo ... Miales rozum i spryt i wylogowales. Wiecej chyba tutaj nie trzeba tlumaczyc. Wogle zmienilem o Tobie zdanie, musisz naprawde byc spoko gosciem

Fin'er wiem e nie wstawailem ogonkow ale jest pozno, nie mam offica ani mozilli tylko opere, jest pozno to moglem troche bledow zrobic i nigdzie ogonkow nie powstawialem ale wybacz Jutro zalatwie offica i bede pisal same dobre posty

Milej i spokojnej nocy
_schneider_ jest offline