Spoko rozumiemz e nie kazdy Polak jest ok. ale Kafes ma podejscie takie w/g mnie "o polak to ciec itp choc sam jest polakiem" po co wlasciwie piszesz to "gas chamber" "komora gazowa" ? to pokazuje tylko jaki Ty masz stosunek do holocaustu szwedzi pisza to zlosliwie z nienawisca do narodu polskiego a Ty? Kafes poprostu nie rozumiem Cie fajnie z emasz dobrze i wcale nie zazdroszcze Ci niczego tak jak wspominalem nie interesuje mnie pozycja w Tibi osiagnolem to co chcialem w grze i nie gram i to wszystko i wcale nie chce byc Bóg wie kim na tym servbie bo wiem ze POLAK nigdy sie na tym servie nie wybije i sam dobrze wiesz ze wczesniej czy pozniej jak Cie nie beda potrzebowac to poelcisz z WRI popatrz na Jape ii cale DK tak mieli dobrze ale stosunki sie pogorszyly i chlopaki nie moga juz sobie grac pamietasz TSARO ? tak mial dobrze... az sprowokowal wojne i juz tak dobrze nie mial i czym sie to dla niego skonczylo? sam wiesz.. nastepny Nimrai hack.. pamietasz przez co? przez laske ktora byla u niego w domu narobil sobie wrogow to go wrogowie zalatwili , jest mnostwo przykladow...a co do moich kolegow "z carlin" jak to nazwales hmm oni tez nie ccha niewiadomo czego osiagnac gra jest po to zeby sie oderwac od szarej rzeczywistosci ale jak wyjezdzaja swe z teksatmi typu"komora gazowa" i na kazdym kroku szydera z polakow to az serce boli ze tak jestesmy postrzegani i Ty zamiast jakos poprawiac nasza opinie to jeszcze bardziej pograzasz Polske piszac rzezcy ktore piszesz...nie chce tu patriotycznego nastawienia ale tak samo nie cche Kafes zebys ponizal swoj narod..bo jakb na to nie patrzec urodziles sie tu wychowujesz sie tu itp wiec piszac takie rzeczy osoby ktore nie wiedza jaki jestes moga sobie naprawde zle o Tobie pomyslec bo to jest tak jakbys do swoich dziadkow powiedzial "sieg heil" mysle ze nie byliby zadowoleni ..narazie o tyle mozesz na mnie nadupcac itp nie obchodzi mnie to napisalem swoje zdanie..
Kiedys...
Mariandpst/Oxido Shenron/Xindi Shenron
Ostatnio edytowany przez Marian87 - 26-10-2007 o 01:51.
|