Zobacz pojedynczy post
stary 26-10-2007, 12:07   #18
Hellsir
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 03 06 2006
Lokacja: Warszawa

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Furora
Domyślny

Może zacznę od czegoś co początkiem zdania by się wydawać nie mogło, ale z niewiadomych mi przyczyn ten teledysk mnie wzruszył. Nie tak, że się popłakałem, ale dał mi dużo do myślenia. Wiele gildii toczy boje na serverach, nie zawsze dla wszystkich neutralnych osób wychodzi to na dobre, ale zauważyłem, że wielu uważa to za coś ważnego w ich przedziale życia i ja wcale się z tego nie naśmiewam, mam szacunek do tych ludzi, że mimo iż coś nie jest nic warte, to oni walczą o to, czasem dla zabawy, czasem dla przyjaciół z servera, czasami dla siebie, ale jednak walczą, pokazują jakimi są ludźmi. I mimo, że to tylko gra, to można się naprawdę ze sobą zżyć. Kyra to w miarę młody server,a tyle bojów już przez nią przeszło. Mam nadzieję, że wygracie te wojnę.

Ap ropo filmu. Muzyka, to chyba ona sprawiła, że się wzruszyłem, ale nie tylko urywki tekstów wpisanych przez ciebie naprawdę mają spore przesłanie i sprawia to, że film się naprawdę dobrze ogląda. Graficznie nie jest najgorzej .

@Tentorix
Zacznijmy od tego, że to jest wolny kraj, i nikt tu nie płacze, bo widzi parę pikseli tylko całokształt sprawia takie wrażenie. Po drugie, to jest zdawało mi się jeszcze wolny kraj, i będę wypowiadać się w jaki sposób mi się chce, więc nie obrażaj mnie swoimi pustymi słowami, bo co sądzisz o ludziach którzy mają mózg nikogo nie obchodzi. Skoro ty jesteś taki fajny i oceniasz film tylko ze strony technicznej to
se tak, rób ale nie czepiaj się innych, że mają swoje zdanie.

Ostatnio edytowany przez Hellsir - 27-10-2007 o 10:35.
Hellsir jest offline   Odpowiedz z Cytatem