Zobacz pojedynczy post
stary 26-10-2007, 14:36   #12
Sepethro
Użytkownik forum

Sepethro's Avatar

Data dołączenia: 20 09 2007
Lokacja: Plains of Glory

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Iridia
Poziom: 32
Skille: 66
Poziom mag.: 65
Sepethro ma numer GG 1923014
Domyślny

@Up
A kogo obchodzi że ty na jakimśtam Lvlu miałeś 56 dist? może twórca tematu nie ma ochoty ani czasu na debilne siedzenie i robienie skilli - hm? jeśli ciebie taki tryb gry podnieca to prosze bardzo, ale nie próbuj innych do tego przekonywać: On gra tak jak chce i jest mu z tym dobrze. Skoro jego skille mu wystarczają to po co trenować? zresztą ty pewnie chłopcze grasz na normalnym serwerze (nie na no-pvp) wiec ty nie masz problemu z treningiem, kolega postawi ci monka/albo wezmiesz drugiego kolege paladyna/knighta do treningu.

a Jeśli teraz mnie zbluzgasz to naprawde będzie świadczyć tylko o poziomie twojej kultury i inteligencji (bo inteligentny człowiek zastanowiłby się chociaż nad treścią tego co napisałem)

@Topic

Wg. Mnie na 47 skillu palkiem bym zrobił tak: najpierw bym trenił uzywając Small Stones na Dwarfach (wiekszy def od Rotworm)
lub poszedł na jakąś miejscówke ze Slimami gdzie trenuje jakiś Knight i zabijaj klony które aktualnie nie atakują trenującego Rycerza - oba sposoby mają wady... na Dwarfach po pewnym czasie trening może stawać się coraz bardziej uciążliwy (bieganie i szukanie nowych celów :S) a z drugiej strony przy treningu ze Slimami nie zdobywasz skilla Shielding (co jest przydatne) przez co odpada późniejszy sposob treningu na cyklopach (na cyckach trzeba miec conajmniej 55 skilla Shielding)

Wujek dobra rada Radzi:

Róbta co Chceta idźta i zabijta potwory Skille wpadną podczas expa ;P (bo w treningu nie widze nic zabawnego ^^ a chodzi tu o dobrą zabawe a nie zamulanie przed klawiaturą nie?)
Sepethro jest offline   Odpowiedz z Cytatem